Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sponsorlu Bağlantılar
mr.bell
Üye
Bende film var pek ayırt edemem malesef.Ama sende film yoksa herhangi bir mağazaya git cihazı bul ve karşılaştır
avast
Üye
Herhangi bi magazada cihaz yok
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Net iyi değil, resmi yükleyemiyorum şuan. Nexus 5 ekranı mı sararmış? :eek:
////
Yükledi şuan. Yanlış bilmiyorsam bu bayağı eski resim ve ilk serilerin sorunu olsa gerek. Böyle bir şey yok bende.
Sarardı mı diyince g2 deki leke gibi sandım. :eek:
avast
Üye
Skm girisinin yanina isikta farkli acilarla bakin cizik gibi bisey var catliyomus orasi ilerde servise verince degistiriyomus ekran arti yan cita istersek beyaz telefona yancitalari mat siyah kapak bile taktirabiliyomusuz
Skm girisinin yanina isikta farkli acilarla bakin cizik gibi bisey var catliyomus orasi ilerde servise verince degistiriyomus ekran arti yan cita istersek beyaz telefona yancitalari mat siyah kapak bile taktirabiliyomusuz
Aslında değişti zaman o kasadan ses gelecek mi hafif sağa sola basınca.Ve ne kadar sıkı olur onu merak ediyorum.Hatta açmışlarken şuna Lg G2 pili sığıyor mu diye sorarsan
avast
Üye
Benimkide catlamadi daha dur 3-4 aya catlarsa elinde nexus 5 kasasi olmazsa belki g2 verirler