Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Bende film var pek ayırt edemem malesef.Ama sende film yoksa herhangi bir mağazaya git cihazı bul ve karşılaştır:)

avast

avast

Üye
Herhangi bi magazada cihaz yok :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Net iyi değil, resmi yükleyemiyorum şuan. Nexus 5 ekranı mı sararmış? :eek:

////
Yükledi şuan. Yanlış bilmiyorsam bu bayağı eski resim ve ilk serilerin sorunu olsa gerek. Böyle bir şey yok bende.

Sarardı mı diyince g2 deki leke gibi sandım. :eek:

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Skm girisinin yanina isikta farkli acilarla bakin cizik gibi bisey var catliyomus orasi ilerde servise verince degistiriyomus ekran arti yan cita istersek beyaz telefona yancitalari mat siyah kapak bile taktirabiliyomusuz :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Skm girisinin yanina isikta farkli acilarla bakin cizik gibi bisey var catliyomus orasi ilerde servise verince degistiriyomus ekran arti yan cita istersek beyaz telefona yancitalari mat siyah kapak bile taktirabiliyomusuz :D

Değişiyorsa sıkıntı yok ya ama yine de çatlamasın. :D

mr.bell

Üye
Aslında değişti zaman o kasadan ses gelecek mi hafif sağa sola basınca.Ve ne kadar sıkı olur onu merak ediyorum.Hatta açmışlarken şuna Lg G2 pili sığıyor mu diye sorarsan:)

avast

avast

Üye
Benimkide catlamadi daha dur :D 3-4 aya catlarsa elinde nexus 5 kasasi olmazsa belki g2 verirler :ehe

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Benimkide catlamadi daha dur :D 3-4 aya catlarsa elinde nexus 5 kasasi olmazsa belki g2 verirler :ehe
Ben almam lan, öyle bir şey olursa çek versinler nexus 6 ya yürürüm. :ehe

Hadi hayal kurmayın ya. :p

mr.bell

Üye
Nexus 6 o kasa ile gelirse çok kaba olur bence.Bu boyut bana İdeal geliyor.
Sizce oneplus one nasıl:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 6 o kasa ile gelirse çok kaba olur bence.Bu boyut bana İdeal geliyor.
Sizce oneplus one nasıl:)

One plus one güzel cihaz. :D

Valla tasarım olarak şuana kadar ki sızıntılara göre nexus 5 bence de daha şık duruyor 6 ya göre.

mr.bell

Üye
Ama ülkede yok malesef.İleride düşünebileceğim cihaz serisi:)

mr.bell

Üye
Birde sende Z2 de mi var:)

mr.bell

Üye
Kullanıcı kulübündeki mesajlardan öyle anladım da dedim hangi cihazı ne zaman kullanıyor:)

• Beğen
Tepkiler: Invoke

mr.bell

Üye
Şimdi öğrenciden öğrenciye fark var ama:)

mr.bell

Üye
Para iadesi alır ve oradan yeni telefonu sipariş geçer:)

avast

avast

Üye
Para iadesi bi firma oohooooo hic sammam :D biz bozuldukca yaptirip yaptirip kullanalim belki g3 verirler :D

mr.bell

Üye
Sanırım Diablos vardı Nexus 4 sahibi.Kendisi para iadesi alıp Lg G2 aldı diye hatırlıyorum.

Üst Alt