Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Şu sabah uyanma işini çözsem bu kadar şarj kaybım olmaz:)
Birde önceden şarkıdan çektikten sonra şarj %100 de iken yaklaşık 10 dakikaya yakın ekran süresi alıyordum şimdi ise 5 dakika bile olmadan 99 oluyor.Acaba bir sıkıntı mı var?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hacı o 10 dk ya da 5 dk içinde ne yaptığına, parlaklığa, sinyal gücüne göre değişir.

mr.bell

Üye
Genelde aynı ya sadece whatsapp kullanıyorum o aralar.

avast

avast

Üye
Bu senkronizasyonu kapatsak katkisi nekaddar olur

mr.bell

Üye
Baya etkisi olur diye düşüyorum.

mr.bell

Üye
Ne bileyim öyle olunca bende şüpheye düştüm bir an.

mr.bell

Üye
Nexus 5 - 1080p vs 720p - GPU performance test:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu adam telefonu nasıl 720p de çalıştırmış?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
İşte böyle,

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

mr.bell

Üye
Şimdi bu adamın amacı ekranı yansıttığı zaman daha iyi performans almak mı?
Birde çözünürlük düştüğü zaman bu videoda ikonlar çok küçülüyor ama diğer videoda öyle değildi.
Sanada çok soru soruyoruz ama:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Aynen, tv ile daha uyumlu hale getirmek. :D

mr.bell

Üye
Bende gpu gerektiren şeylerde daha az gpu kullanır diye yapacaktım demekki bir işe yaramıyor:)
Ben o Underclock ve cooler colours hariç diğerlerini yaptım.Tam günün yarısında bir baktım telefon boşta ısınmış.Dedim ne oluyor bir baktım Google+ arka planda yardımış 40 dakika falan.Artık ne yaptıysa internet falan kapalı.Telefonu kapattım sonra şarj sayacını sıfırladım yarın bir daha bakacağım en baştan:)
Ama şu voltajı 600 yapsam ne olur acaba cihaz açılmaz mı falan diye pek düşünmedim 700 yaptım:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Çok fark olmuyor hacı. Şu cihazın değerlerini sürekli kontrol ederek yaşayana kadar biraz kullanıp eğlenin. Bırak, bitsin şarj edersin. Sanki dağ başındasınız, her yer elektrik. Haksız mıyım? :D

avast

avast

Üye
Lan ben iyice killanmaya basladim durduk yere reset atti telefon allah allah :agla2:

mr.bell

Üye
Onuda yaptım açtım 3G yi baya kullandım.Sonuç gün ortasında şarj biter:)

avast

avast

Üye
Çok fark olmuyor hacı. Şu cihazın değerlerini sürekli kontrol ederek yaşayana kadar biraz kullanıp eğlenin. Bırak, bitsin şarj edersin. Sanki dağ başındasınız, her yer elektrik. Haksız mıyım? :D
Yav haci ben keyf almak icin kullaniyorum da :D bu car diyr kapanmasi catlak mevzusu falan killandiriyo :DReset atti sebeke gitti gelmedi falan kil ediyo :D bi apple furyasina gir diyo yani

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@avast Hacı bak onu diyorum ya ben de. Şu cihazı incelemeyi bırakın. Reset atmış, çatlamış. Bugün iphone 6 bükülebiliyor, g2 deki sarı leke garantiden gelip düzeldikten sonra geri ortaya çıkabiliyor, xz ler su geçirebiliyor vs...
Sıfır hatalı bir şey bekliyorsanız zaten baştan çok şey bekliyorsunuz. Az bi rahat abi. :D

////
@mr.bell

Herathon tema, tavsiye ederim. :D

Bir de dün 600 e düşürsem demiştin, açıldıktan sonra uygulasın öyle dene. Trickster mod diye uygulama var. Onunla ayarlayabilirsin. Yine yetersiz olursa reset atar, donar, kapanır. Ama açılınca yine eski değerden açılacağı için açılır.

Yine de gereksiz. Pek bir şey değişmiyor. Kerneli hazırlayanlar zaten olabildiğince gücünü koruyarak stabilliği bozmadan hazırlıyorlar. Ex gayet başarılı, gerek yok bence hem cihazı bozmaya hem zaman kaybetmeye. Çünkü kayda değer bir kar olmuyor ve işlemlerin telefon için ne kadar sağlıklı olduğu da tartışılır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mr.bell

mr.bell

Üye
Temayı bir bakayım fena durmuyor:)

mr.bell

Üye
Tema çok canlı duruyor:)

avast

avast

Üye
sasardimi ekranlariniz genclerBen farkedemedim baska telefon olmadigi icin deneyemedimde heralde yok amasararma bende

Üst Alt