Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Msm8974 0-7 ye kadar değer alıyor, diye biliyorum. Yüksek değerler daha düşük voltage ile de stabil çalışabiliyor.

Üretimden kaynaklı. Hiçbir işlemci tam olarak aynı değildir.

mr.bell

Üye
Ben bir ara baktım bu undervoltage olayına matematik olarak bakarsak çok farketmiyor gibiydi.Bir sorun daha var benim genelde 2 çekirdek çalışıyor bunu normal internet falan takılırken tek çekirdek çalış ulan desek çalışmaz mı:)

avast

avast

Üye
Eveet kablomu aldim telefonu yedekledim simdi mert telefona rom aticam kernel aticam klavye aticam gapps at bide bana :D baskadaaa su uv yi neye gore yapcaz

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz kassın mı istiyorsunuz? :D
Zaten bir şey çalışmazken ikisi birden çalışmaz.

Farklı governorlar deneyebilirsin, powersave gibi. Sende defeault olarak ex governor ı seçilidir. İyidir de. Faux da franco da falan 4 çekirdek birden çalışıyor ve franco ile 6-7 saat ekran süresi alanlar var. Diyeceğim o ki düz mantık pek uymuyor bu işlerde.

mr.bell

Üye
O kadar ekran süresini nasıl almışlar ya:(
Çare Lg G2 pili takmak:)

mr.bell

Üye

Şurada 4 kadar saymış o yüzden sordum.Cahilliğime ver:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat edersen o işlemci seninkiyle aynı değil.

mr.bell

Üye
O da mı fark ediyormuş:)

mr.bell

Üye
Gördüm ama çok kalın ve birdr şarj etmesi var onu:)
Benim dediğim pil tam sığacak gibi duruyor

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Eveet kablomu aldim telefonu yedekledim simdi mert telefona rom aticam kernel aticam klavye aticam gapps at bide bana :D baskadaaa su uv yi neye gore yapcaz

Hacı, uv öyle benim şu değerleri yap diyeceğim bir şey değil. Cihaza göre değişir.

Bugün cihaz kaç kere resetledi, dondu, açılmadı. Hep uv testlerinde tabi... Sonunda uvden vazgeçtim. :D ama ex de bayağı uv yapmıştım dün, sorun da yoktu aslında... :hmmm
pvs olayına bir bakıver, senin kaç çıkacak. 2 konuya da yazdım tekrar sorma. :D

avast

avast

Üye
Hacı, uv öyle benim şu değerleri yap diyeceğim bir şey değil. Cihaza göre değişir.

Bugün cihaz kaç kere resetledi, dondu, açılmadı. Hep uv testlerinde tabi... Sonunda uvden vazgeçtim. :D ama ex de bayağı uv yapmıştım dün, sorun da yoktu aslında... :hmmm
pvs olayına bir bakıver, senin kaç çıkacak. 2 konuya da yazdım tekrar sorma. :D
ona bakarım da simdi hangi romu kuruyum link at indiriyim bi en stabil rom

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ya beylet, günü çıkarıyorsanız bence takılmayın bu kadar. Şarj aleti dediğin nedir ki millet yanında gezdiriyor ki öyle bir durum da yok sanıyorum. Parlaklık kısın, 3G yerine 2G kullanın ara ara işte sıkışırsanız... Uv falan gerek yok bence, kasmayın fazla. :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Cr-droid, uv falan yok. %70den itibaren başlıyor grafik... Orada sıfırlamıştım.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
ona bakarım da simdi hangi romu kuruyum link at indiriyim bi en stabil rom

En stabili stock olabilir. :D

Cr-droid dene bir, ses seviyesi hoşuna gidecek bence. Linki var birkaç mesaj önce

avast

avast

Üye

Cr-droid dene bir, ses seviyesi hoşuna gidecek bence. Linki var birkaç mesaj önce
dur bakıyım olmadı stogu rootlayıp mı xperiaları kursam :D

mert bi hangouts falana gel la telefon baglı sımdı yedek alıyorum ne olur ne oplmaz diye stogamı kurayım kerneli klavyeyi yoksa rom mu cakayım :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bence bir cr yi dene.
Whatsapp yükle, çok istiyorsun.

mr.bell

Üye
Şimdi bu franco kerneli kurmak ne kadar mantıklı sen kullandın sanırım daha önce.Birde adam bir sürü zip koymuş indixin içine.Tamam en alttaki indireceğim ama kurulum falan elemental gibi falan mı?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Zipi flashlıyorsun. Aroma(ex de ki kurulum ekranı) yoktu sanırım.

avast

avast

Üye
Şimdi bu franco kerneli kurmak ne kadar mantıklı sen kullandın sanırım daha önce.Birde adam bir sürü zip koymuş indixin içine.Tamam en alttaki indireceğim ama kurulum falan elemental gibi falan mı?
franco m uiyi exmi mertcim :D

Üst Alt