O kadar ekran süresini nasıl almışlar ya
Çare Lg G2 pili takmak![]()

Eveet kablomu aldim telefonu yedekledim simdi mert telefona rom aticam kernel aticam klavye aticam gapps at bide banabaskadaaa su uv yi neye gore yapcaz
ama ex de bayağı uv yapmıştım dün, sorun da yoktu aslında...

ona bakarım da simdi hangi romu kuruyum link at indiriyim bi en stabil romHacı, uv öyle benim şu değerleri yap diyeceğim bir şey değil. Cihaza göre değişir.
Bugün cihaz kaç kere resetledi, dondu, açılmadı. Hep uv testlerinde tabi... Sonunda uvden vazgeçtim.ama ex de bayağı uv yapmıştım dün, sorun da yoktu aslında...
pvs olayına bir bakıver, senin kaç çıkacak. 2 konuya da yazdım tekrar sorma.![]()
ona bakarım da simdi hangi romu kuruyum link at indiriyim bi en stabil rom

dur bakıyım olmadı stogu rootlayıp mı xperiaları kursamEn stabili stock olabilir.
Cr-droid dene bir, ses seviyesi hoşuna gidecek bence. Linki var birkaç mesaj önce
mert bi hangouts falana gel la telefon baglı sımdı yedek alıyorum ne olur ne oplmaz diye stogamı kurayım kerneli klavyeyi yoksa rom mu cakayımEn stabili stock olabilir.
Cr-droid dene bir, ses seviyesi hoşuna gidecek bence. Linki var birkaç mesaj önce

franco m uiyi exmi mertcimŞimdi bu franco kerneli kurmak ne kadar mantıklı sen kullandın sanırım daha önce.Birde adam bir sürü zip koymuş indixin içine.Tamam en alttaki indireceğim ama kurulum falan elemental gibi falan mı?