Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Slim kurmam herhalde ben:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
PA candır ya. :D DSB nasıl?
Slim e yeni özellik gelmiş, heads up... Bu android l deki biri aradığında üstten çıkıyor ya bildirim onun biraz daha ayarlanılabilir versiyonu.

Ek: Yine pa ya döndük... :zzz:

Son düzenleme:
avast

avast

Üye
PA candır ya. :D DSB nasıl?
Slim e yeni özellik gelmiş, heads up... Bu android l deki biri aradığında üstten çıkıyor ya bildirim onun biraz daha ayarlanılabilir versiyonu.

Ek: Yine pa ya döndük... :zzz:
Hahajaja :D bende fifa yukledim simdi silmeye kiyamiyorum bu l de gelmedi gitti be

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Az kaldı, 1-1.5 ay sonra gelir bence. :D

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Beyler, bu aveanın paketleri var ya... Atıyorum seç paketi ya da kafam rahat ya da whoops olsun... Bunların arasında mbps farkı oluyor mu? Hepsi aynı değil mi?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Beyler, bu aveanın paketleri var ya... Atıyorum seç paketi ya da kafam rahat ya da whoops olsun... Bunların arasında mbps farkı oluyor mu? Hepsi aynı değil mi?
hiç bilmiyorum da sitede yazmıyor mu bunlar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
hiç bilmiyorum da sitede yazmıyor mu bunlar

Yok ya yazmıyor. Eski pakette H, H+ idi. 20+mbps görüyordum whoopsda. Aynı cihaz, aynı hat, sorun yok... 3 Ay rahat diye bir paket aldım Edge'den şaşmıyor. :zzz:

Ben farklı olacağını düşünmezdim, gerçi hala emin değilim ama bilmiyorum acaba paketle mi alakalı diye düşünüyorum.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Daha hizli olanlar daha pahali oluyodu yaziyo sitedede. Kac mbps oldugu falan

mr.bell

Üye
Bende siyah Nexus 5 var.
Şimdi cihazı çok dikkatli kullanıyorum ve özen gösteriyorum.Hatta en son Neo Hybrid aldım kılıf olarak.
Ama ne hikmetse telefonun batarya kapağı diye tabir ettiğimiz kısmın 3 köşesinde çok az miktarda nasıl tarif edeyim iğne ucu gibi yakından bakınca belli olan soyulmamı desem ne desem yani o parlak değilde daha pütürlü bir yüzey var.Az ama ben pinpirikli birisi olduğum için kafaya taktım birde kaç aylık cihaz.Acaba üretim hatası falan mı?
Götürsem kullanıma bağlı deformasyon diyecekler.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Evet, götürsen aynen öyle diyecekler. :(Ufak tefek şeyleri kafaya takarak hayatı zorlaştırmayın, derim.

• Beğen
Tepkiler: mr.bell ve avast

mr.bell

Üye
İnsan bu kadarcık zamanda o kadar özene rağmen böyle olunca kafaya takıyor.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hacı, malzeme kalitesi diye bir şey var. Note 3'de soyuluyor. Olabilir, yapacak bir şey yok.

mr.bell

Üye
Samsung kalitesiz zaten onu biliyoruz :)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Bunu görünce gülümsüyorum, her defasında. :D

• Beğen
Tepkiler: elmacıadam, Amaru Shady ve TeknoÖmer

mr.bell

Üye
CM11 şarja nasıl.
Birde ben rom atınca her uygulamanın ve ayarın baştan yapılması meselesini nasıl çözeceğim

mr.bell

Üye
Ayrıca bilgisayardan girince hesabınız başarısız oturum açma nedeniyle askıya alınmıştır falan diyor ama tapatalk işliyor.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Pa dan iyi diyebilirim.
Rom deneyeceksen, cr-droid dene derim.
Titanium backup ile çözebilirsin. Bir de pa üzerine pa, cm üzerine cm falan kuruyorsan temiz kurulama gerek yok, direk wipe yapmadan flashla geç. Uygulamalarla uğraşmazsın. :D

Üst Alt