Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Bu yeni Paranoid sürüm ne zaman gelecek uzun zamandır wipe yapmıyorum kaç ay oldu hatta.Yeni sürüm gelsinde hepsini aradan bir atalım:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Güya bugün gelecekti. Gelir herhalde atmışken slim 8.0 dene bence. :D

Ben de bir kaç haftadır pa da değilim son bir haftadır cmdeyim. Şarj daha iyi geldi bana. :D pa nın, dsb yi bayağı geliştirmesi lazım.

mr.bell

Üye
Bende şarj yüzünden wipe yapayım diyordum.Sanki daha az gitmeye başladı gibi geldi.
O dediğin diğer rom nasıl stabil mi?Ayrıca CM11 kurar isem snapshot mi kurayım?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bende şarj yüzünden wipe yapayım diyordum.Sanki daha az gitmeye başladı gibi geldi.
O dediğin diğer rom nasıl stabil mi?Ayrıca CM11 kurar isem snapshot mi kurayım?

EX/SLİM ile hep iyi değerler alıyor, şarj konusunda. Stabil tabiki. Gayet iyi ama öyle hover olsun, peek olsun, cm temaları olsun vs... Yok. Adı üstünde slim.

Snapshot kur, eğer kurarsan. :D

manuel olsaydı daha iyiydi de neyse :ehe konu dağılmadan susuyorum

Dağıtın ya amaaan :eek:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
avast

avast

Üye
Banada sarji cok cok uyi giden bi rom onerin siyirdi stock rom iyice :D slim ne snapshot ne hicc duymadim bile ben en son cmde kaldim :D

mr.bell

Üye
Snapahot kurarım olmazsa:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Slim ya da CM tavsiye ederim. :D

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
avast

avast

Üye
slimle cm farkı ne

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Dedim ya gardas, biri çok daha slim. :D

Slim aosp romu.

Görünüşte sana fark yok gibi gelecek. :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu arada viper4androidde ses driverlarını kurarken super high gibi bir seçenek vardı. 1. Seçenek en iyi olan. Onu kullanıyorum 1 haftadır falan, sanki daha iyi gibi geldi bana. Ama daha fazla şarj yemesine sebep olabilir diyor... Bende sorun yok. :D

avast

avast

Üye
Beyler bu arada viper4androidde ses driverlarını kurarken super high gibi bir seçenek vardı. 1. Seçenek en iyi olan. Onu kullanıyorum 1 haftadır falan, sanki daha iyi gibi geldi bana. Ama daha fazla şarj yemesine sebep olabilir diyor... Bende sorun yok. :D
simdi mert slim mi cm mi snapshotmu bunların linki varmı :D bi bakıyım inceleyim

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Snapshot, sürüm türü la. Beta gibi, alpha gibi falan düşün... Yeterince düzgün çalıştığı zamanki hali. Checkpoint gibi. :D milestone ya da daha doğrusu. Anla işte :P

Google>nexus 5 xda>xda nexus 5 original development

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
PA 4.6 Beta 2 yayınladı. @mr.bell ota ile kurabilirsin ya da siteden indireceksen bir kaç dakikaya upload ederler sanırım. :D

Ek: Dsb de bayağı yol almışlar gibi ama hala daha yolu var. Ben şimdilik cmde iyiyim. Yarın slim kuracağım. :eek:

Son düzenleme:
  • Beğen

mr.bell

Üye
Şarj sürem kısaldı benim.Senin gibi CM11 mi kursam.
24 saatte 4 saat ekran falan alıyorum.Mobil veri var ama toplanan 2 saati geçmez.Tarayıcı çok yiyor.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem, ben iyiyim. Deneyip görmeniz en iyisi. :D

• Beğen

mr.bell

Üye
Yeni sürüm kurdum bir kaç gün deneyelim olmazsa başka şeye geçeriz.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Pa mı kurdun? Ben slimkat 8.0 yükledim ama çok pa geçesim var. :D biraz ayar yaptım, bazıları şarj emen türden ama hoş oldu bakalım ne kadar etkileyecek şarjımı. :D
Slimkat konusu açtım bu arada.

mr.bell

Üye
Aynen Paranoidin yeni sürümünü kurdum üstüne Z3 Launcher kurayım diyorum:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Z3 launcher çalışmıyor slimde. :( Zaten dpi uymazdı, nova prime indirdim. :D

Üst Alt