Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Launcherdan bahsediyorsan, evet. Ben yükledim zaten kullandım. :D Xperia Klavye'yi de güncelledim Z3 klavyesi. Android L'de de çalışıyor Z3 klavyesi. :D

mr.bell

Üye
Klavyenin linkini yollarsan bende yüklerim:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
1.mesajda varya xperia klavye aynı konuyu güncelledim.

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
avast

avast

Üye
Ben hangouts kullaniyorum smsleri2 defa yollamak disinda sorunum yok

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yeni hangouts mu? :D

.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

mr.bell

Üye
Yeni klavyede bir farklılık yok sanki.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
My writing style diye bişi gelmiş, ayarlarda. O kadar. Ama iyi çalışıyor :D

Altta daha ayrıntılısı var:
Android L Önizleme Sürümü | Nasıl Kurulur? - MaxiCepVe bir de farklı bir şey isteyenler xda'de iki gündür meizu'nun flymeOS'u dolanıyor Official diyorlar ama henüz beta. Official ama beta testerların dan biri sızdırmış yani final sürüm değil. Denemedim. Deneseydim konuyu da açardım. İsteyen denesin. Stock arayüzden sıkınlarlar için iyi gelebilir. Her şey düzgün çalışıyor diyorlardı. :D
bknz:
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Buyurun: [OFFICIAL][Nexus 5][ROM] Flyme OS 3.8R - MaxiCep Denemeden duramadım. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Emrah_-06 ve avast
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Off bi oc yapmışım 2.8ghz uçuyor mubarek. :eek:

Bir de dalvikteyim, artta değil. Ne varsa açtım takır takır geçiyor ama 2 dk 1 şarj da gidiyor. :eek: 4 çekirdek birden çalışıyor, çok masraflı. :D

• Beğen
Tepkiler: avast

mr.bell

Üye
Su mu yakıyor zannediyordun tabi masraflı olacak:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Olsun denemek istedim. :D ama perf. deli dehşet. :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hacı normalde 4 çekirdek birden çalışmaz. Sen sadece multitask yaparken 2 çekirdek çalışır ancak.Şu konu başında ortalığı velveye vermiş cihaz bozuk diye bayağı olay yapmışım. :D Şimdi aklıma geldi de o gün nasıl öyle gördüm de aylardır neden bir daha öyle bir şeyler karşılaşmadım, çok garip. :D
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
ROM atınca s pen calışıyomuş dogrumu ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sordum s5 diyo. Discovery de kullanıyomuş. Not alma uygulamaları falan var çizim uygulamaları yada s note falan bulunur. İse yarar ama

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hacı. Bir kelime anlamadım. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
ROM ne dedim s5 dedi. Telefon discovery mis . s pen kullanabiliyomuş.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm... XDA'de Touchwiz portlamaya çalışan bir ekip var ama hem iyi olacağını düşünmüyorum hem de ilgimi çekmiyor. :D Daha alpha zaten... Yakında sıkılır, bırakırlar belki. :DKonuya baktım da ekip bile değillermiş. :D Bi şey çıkmaz oradan. :DDiskavri için dediğin romun videosu da var youtube'da. Rom çok matah değil ama kaleme bak istiyorsan onlar satılıyor vatanda filan.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kalem bulunur note 3 nkini bile alırım ama çalışmaz

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada 1 ay kadar önce çektiğim bazı videoları şimdi izledim de şu kuru gürültünün olmadığını farkettim. PA 4.5 Beta bilmem kaç ve Google Camera ile. Garip... Ama çok iyi. :D

• Beğen

Üst Alt