Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Pie diye bir olay

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Görselliği güzel olan romlar varmı

mr.bell

Üye
Ben daha çok sade sevdiğim için pek bilemiyorum:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yüklenirmi playden falan. Bide elementalx de knock on falan yazıyordu.

Bana göre ya optimus arayüzü gibi falan olabilir gecis efektleri güzel olan yazılımsal bi kaç özelliği olan falan

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bir kere hepsi stock'a benzer. Özellik farkı var sadece. Bir de bazılarında cm theme engine ile tema kullanabilirsin o kadar.
Ubuntu touch vardı port, sailfish os olması lazım ya da yapılıyor varsa da daha alpha sürümdedir. İşte bunlar farklı oluyor ama stabil olmuyor. MIUI var, denemedim. Meizu, flyme os yayınlayacak official ama hala yayınlayacak... :D
Yüklenirmi playden falan. Bide elementalx de knock on falan yazıyordu.

Bana göre ya optimus arayüzü gibi falan olabilir gecis efektleri güzel olan yazılımsal bi kaç özelliği olan falan

Çok istiyorsan LG'nin launcherı kur. :D
Knock knock çok şarj yiyor, değmez bence. Ekran açıkken etkilemez de kapalıyken %2 falan daha fazla gider bir saatte.Android L DP flashla. :ehe

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Stock a benzedikten sonra ROM yüklemenin ne anlamı varki ? Fark olarak öyle fazla kişiselleştirme yazılım özelliği falan varmı. Birinci sayfaya ekledigin paranoid in videosunu falanda izledim bildirim panelindeki kutuların yeri falan degisiyo galiba :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sen yükle de farkı gör en iyisi. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Çok uğraştırıcı bide çok ROM var secemem garanti de sıkıntıya girer :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ne soruyon o zaman? :D
Ama...
Garantiye bişi olmaz. BL kapatır verirsin. Root yapacaksın açtığım konuyla sonra rom manager ile cwm flashla sonra cwmden pa flashla. Çok kısa. :DBenim eski xperia ray'de kernel flashlamak için pc kullanmak şarttı. :/ O daha uğraştırıcı. :(

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Konuya bakiyimda biçok zahmetli ya içindekilerde siliniyo haliyle. Clash of clans falan var baya ilerledim ona yeniden başlayamam mesela :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Benim telefonda Clash of Clans kaç kere silindi ama kaldığım yerden devam ettim hep. Oyuna girip Gmail hesabını aç ve istediğin kadar silip yükle. Sildikten sonra Gmail hesabını girince hesap geri geliyor.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Evet öyle birşey varda bir sürü oyun falan yüklü onları geri kurmak falan uzun is

avast

avast

Üye
O zaman yapma :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Daha dün gece flashladım, sürekli cwm falan zaten şarj full de değildi. Anlayacağın daha iyi bir gözlem fırsatı olmadı. Bir iki gün sonra ekleyeceğim şarj durumunu.Bu sefer her şey stock sadece root yaptım. :D
---
Bu arada hangouts kullanan varsa 2.3 versiyonu çok hoş olmuş. Sanki PA geliştiricileri hazırlamış gibi. :D

mr.bell

Üye
Bu Z3 arayüzü gelmiş xda ya onu biz kurabilir miyiz acaba

Üst Alt