Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Benimde tavsiyem gold olur:)
Bu arada golddan bir resim alabilir miyiz zahmet olmayacaksa:)

avast

avast

Üye
gümüş mü gold mu ona karar veremedim birde yarın siparis etsem perşembeye kadar gelirmi cunku persembe şehir dısına cıkıcam

mr.bell

Üye
Yarın sipariş ettiğinde verseler gelir ama vermezlerse sıkıntı.Uzun süre kalacaksan gideceğin yere sipariş et gidince:)

avast

avast

Üye
1 hafta kalıcam

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye

Buyrun resim :)

• Beğen
Tepkiler: mr.bell

mr.bell

Üye
Maşallah çok güzel duruyor:)
O zaman mesaj atın şimdi sabah versem siparişi bugün kargolar mısınız diye sor.Eğer olur derse sipariş ver:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Daha iyisi sizin olsun bence bütün renkler ayrı bi hava katıyo keşke çerçeveler ayrı satılsa :D

• Beğen
Tepkiler: mr.bell ve Invoke

mr.bell

Üye
Satılıyor sanırım ama Türkiyede yok.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Türkiye kazık ya :D

mr.bell

Üye
Aynen orası öyle.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sadece fiyat olarakta değil. Mesela daha ucuza daha fazla şeye sahip olma şansı var. Mesela bi telefonun kutu içeriği bile farkediyo

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
fthakan

fthakan

Üye
4.4.4 yukleyen varmi?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Gelmedi daha

fthakan

fthakan

Üye
Nezaman gelecegi hakkinda bilgin varmi?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aslında geldi ama cihazlara gelmedi daha 1 2 güne dağıtılmaya başlar

fthakan

fthakan

Üye
Sana bisey sormak istoyorum simkart rehberindeki numaralari ve sms leri nasil gorebilirim biliyormusun?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Numaraları ekrandaki arama tuşuna basıp tüm kişilere tıklayarak görebilirsin. Mesajlarıda hangousttan

mr.bell

Üye
Önce karttaki numaraları aktarmam lazım.Bunun içinde arama ekranının yanındaki yerden içe dışa aktara tıklayarak aktarabilirsin.

fthakan

fthakan

Üye
Önce karttaki numaraları aktarmam lazım.Bunun içinde arama ekranının yanındaki yerden içe dışa aktara tıklayarak aktarabilirsin.
onda bi sorun yok aktarinca cikiyor ama mesela simkarta numara kaydedemiyorum gmaile senkronize edip ie telefona kaydoluyor.

mr.bell

Üye
Evet malesef karta kayıt seçeneği yok.

Üst Alt