Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sponsorlu Bağlantılar
Emrah_-06
Üye
Bence bunlar bizi yiyo sadece sayıyı değiştiriyolar
mr.bell
Üye
Bu spigen ultra hybrid için amazon daki yorumlarda telefonun köşelerini çizdi falan diyen var.Sizce mümkün mü,neo hybrid bu durumda nasıl
Invoke
Üye
Konu Sahibi
mümkün olabilir ben bir kere çıkarıp baktım yoktu öyle bir şey.
Emrah_-06
Üye
Neo hybrid içi lastik çizecek bi sertliği yok. Güzelde kavrıyo
mr.bell
Üye
Şimdi ultra hybrid de plastik kenarlı ama daha mi sert ki
İyi bir fiyattan gelecek o yüzden bir sorun varsa şimdiden bileyimde almayayım
Emrah_-06
Üye
Bak eğer şu sert rubber yada plastik kılıflar gibiyse hiç alma ne korur nede esner. Ama lastik gibi falansa düştüğünde darbeyi emer.
mr.bell
Üye
Hocam elimi almadım kılıfı ama videolarda falan esnek bir şeye benzettim
Emrah_-06
Üye
Kenarları lastik gibiydi sanırım ama arkası cam yada plastikmi neydi o fazla önemli değil.
mr.bell
Üye
Şimdi air cushion dedikleri bir şey varmış düşünce kenarları darbeyi emiyormuş buna itafeten yumuşak bir iç yapıya sahiptir diyesim geliyor ama
Emrah_-06
Üye
Bi ara s3 ekranı kırdım ordan kılıf konusunda takıntılıyım
mr.bell
Üye
Geçmiş olsun,bende bakıyorum işte buradakinin yari fiyatına olsa neo hybrid alırım lakin değil malesef
Invoke
Üye
Konu Sahibi
ultra hybrid gayet iyi duruyor. Arası fazla parmak izi bırakır yalnız haberin olsun.
mr.bell
Üye
Parmak izi sorun değil silerimde acaba kenarları köşeleri zarar verir mi ona takmış vaziyetteyim
telefon zaten mat kolay kolay çizilmez çizilse bile belli etmez sırf bu yüzden siyah aldım. şimdi kırmızıları falan var
mr.bell
Üye
Kırmızı baya tarz olmuş ama
avast
Üye
Ben begenmedim kirmizisini sanirim bitanede neo hgbrid alcam ben slim armorun yanina slim armorda guzel koruyo eger ucuzsa ona bak amazonda
mr.bell
Üye
Amerikadan olsa hiç durmam hemen neo hybrid sipariş ederim ancak ingiltere olunca para birimi acayip artıyor.
Amazon.co.uk fiyatları;neo hybrid 18£,slim armor 15£,ultra hybrid 8£.
Neo hybrid Türkiye de daha ucuz