Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bence bunlar bizi yiyo :D sadece sayıyı değiştiriyolar :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke

mr.bell

Üye
Bu spigen ultra hybrid için amazon daki yorumlarda telefonun köşelerini çizdi falan diyen var.Sizce mümkün mü,neo hybrid bu durumda nasıl

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
mümkün olabilir :hmmm ben bir kere çıkarıp baktım yoktu öyle bir şey. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Neo hybrid içi lastik çizecek bi sertliği yok. Güzelde kavrıyo

• Beğen
Tepkiler: Invoke

mr.bell

Üye
Şimdi ultra hybrid de plastik kenarlı ama daha mi sert ki:)
İyi bir fiyattan gelecek o yüzden bir sorun varsa şimdiden bileyimde almayayım:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bak eğer şu sert rubber yada plastik kılıflar gibiyse hiç alma ne korur nede esner. Ama lastik gibi falansa düştüğünde darbeyi emer.

• Beğen
Tepkiler: mr.bell

mr.bell

Üye
Hocam elimi almadım kılıfı ama videolarda falan esnek bir şeye benzettim:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kenarları lastik gibiydi sanırım ama arkası cam yada plastikmi neydi o fazla önemli değil.

• Beğen

mr.bell

Üye
Şimdi air cushion dedikleri bir şey varmış düşünce kenarları darbeyi emiyormuş buna itafeten yumuşak bir iç yapıya sahiptir diyesim geliyor ama:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bi ara s3 ekranı kırdım ordan kılıf konusunda takıntılıyım

mr.bell

Üye
Geçmiş olsun,bende bakıyorum işte buradakinin yari fiyatına olsa neo hybrid alırım lakin değil malesef:(

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
ultra hybrid gayet iyi duruyor. Arası fazla parmak izi bırakır yalnız haberin olsun. :D

• Beğen

mr.bell

Üye
Parmak izi sorun değil silerimde acaba kenarları köşeleri zarar verir mi ona takmış vaziyetteyim:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
  • Beğen

mr.bell

Üye
Amin,allah göstermesin kimseye.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Parmak izi sorun değil silerimde acaba kenarları köşeleri zarar verir mi ona takmış vaziyetteyim:)
telefon zaten mat kolay kolay çizilmez çizilse bile belli etmez sırf bu yüzden siyah aldım. şimdi kırmızıları falan var :D

• Beğen

mr.bell

Üye
Kırmızı baya tarz olmuş ama:)

avast

avast

Üye
Ben begenmedim kirmizisini sanirim bitanede neo hgbrid alcam ben slim armorun yanina :D slim armorda guzel koruyo eger ucuzsa ona bak amazonda

mr.bell

Üye
Amerikadan olsa hiç durmam hemen neo hybrid sipariş ederim ancak ingiltere olunca para birimi acayip artıyor.
Amazon.co.uk fiyatları;neo hybrid 18£,slim armor 15£,ultra hybrid 8£.
Neo hybrid Türkiye de daha ucuz:)

avast

avast

Üye
:D

Üst Alt