Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sen görmedin de belki başka gören vardır, sen de onun gördüğünü görmüşsündür. Ben de huyluyum
mr.bell
Üye
Şimdi büyük dert bence her telefona güncelleme geliyor bize gelmiyor
Kaç hafta kafa patlattik burada acaba gelir mi diye ama emin olamadık tabi o sırada 4.4 3 gelmeyen cihaz kalmamıştı
Şimdi büyük dert bence her telefona güncelleme geliyor bize gelmiyor
Kaç hafta kafa patlattik burada acaba gelir mi diye ama emin olamadık tabi o sırada 4.4 3 gelmeyen cihaz kalmamıştı
Beyler bende siyah spigen slim armor var bir kılıf daha almayı dusunuyorum ne önerirsiniz
Emrah_-06
Üye
Neo hybrid akar.
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Yok la aynısının değişiği. Alma bence onu.
Emrah_-06
Üye
Olurmu la bunda çerçeve var
mr.bell
Üye
Açıkçası çok güzel kılıf yok,flip cover alma.Spigen Ultra hybrid var arkası şeffaf ona bakabilirsin.Güzel bir kılıf bulursan bilmediğimiz haber ver
Emrah_-06
Üye
Mobilcadde. Com a gir telefonunu seç gercekten güzel modeller var
avast
Üye
ben slim armoru aldım da hani degisilkli kullanayım diye dusundum ultra hybrid alırsam arkasına turk bayragı falan cıkartırım da saglamlıkta onemli tabi
Emrah_-06
Üye
Ultra thin air mi neyse falan onlardan almayında sakın
avast
Üye
yok ya onlar bildigin dandik 5 liralık ılıf onlara girmem
Emrah_-06
Üye
Bana yanlışlıkla onu gönderdiler kafama sıkıyodum biyandan annem başladı ben sana netten alınmaz demedimmi diye
avast
Üye
hahaha
mr.bell
Üye
Geçen yine sahanda yumurta yapıyoruz işte
mr.bell
Üye
Elementalx kernel ve paranoid yüklü.
Maşallah diyelimde nazar değmesin
avast
Üye
sadece whatsapp ve telefon bosta mı e ekran nasıl 2 saat acık ne kullanıyosunuz siz arkadas
mr.bell
Üye
Arada internet ve tapatalk falanda varda onlar az olduğu için çıkmamış sanırım
Genelde mesajlaşma ve telefon görüşmesi yapıyorum pek oyun falan oynamıyorum şu sıralar