Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ordaki fiyatla burayı hatırlatma kötü oluyom :D

mr.bell

Üye
Bende ama elden ne gelir buradaki fiyata oradan 32 gb model,bumper case,kablosuz şarj standı,hızlı şarj aleti falan alıyoruz ve artıyor para:(

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kılıfı bile 75 e aldık :D

mr.bell

Üye
Arkadaş İngiltereye gidiyor amazondan bir kılıf istedik bakalım getirirse onu takacağız artık.Bir tane flip cover var ama kullanması zor oluyor.Spigen Ultra Hybrid istedim her arkası şeffaf:)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
DH'de okuduğum kadarıyla cihazın bazı kronik sorunları varmış. Yazıyı olduğu gibi kopyalıyorum. Bu sorunları yaşayan var mı?

- Siyah ekran ve yüksek ekran parlaklığında köşelerden ışık sızması var. Normal kullanımda bunu fark edemezsiniz, illaki problem var mı diye ararsanız karşınıza çıkar..
- Güç tuşunun sallanması, forumda yazılanları okuyana kadar güç tuşunun sallandığını bile fark etmemiştim. Tuşun olduğu bölgeye parmağınızla vurduğunuzda sallantıdan kaynaklı sesi duyuyorsunuz. Bazı cihazlarda revizyon ile bu sıkıntı giderilmiş.
- Hoparlör sesinin az gelmesi, kişiden kişiye değişmekle birlikte benim için yeterli seviyede sesi var. Revizyonlu modellerde hoparlör ve mikrofon üzerindeki kasa delikleri büyütülerek bu sıkıntı aşılmaya çalışılmış.
- Kamera altında şişme, kronik midir tam emin değilim ancak forumda bir kaç kişinin başına gelmiş. Önemsenmesi gereken ve muhakkak cihazın değiştirilmesi gereken bir durum.
- Sessiz ortam kamera çekiminde gürültü oluşması, sorunun gürültü yönetimi ile alakalı olduğu söyleniyor. Sesli bir ortamda telefon konuşması yaparken karşı taraf sadece sizin sesinizi duyuyor, gürültü engelleniyor. Bunu bizzat denedim, düğün salonunda bir telefon görüşmesi yaptım ve karşı taraf müziğin sesini duymadı. Telefon konuşması esnasında faydalı olan bu durum sessiz ortam kamera çekimlerinde gürültüye neden oluyor. Durumun yazılımsal olduğu ve gelecek güncelleme ile aşılabileceği kanısı var. Arka plandaki gürültü video telefonda oynatılırken daha fazla duyuluyor. Pc de oynatma esnasında gürültü çok hissedilmiyor.

Güç tuşu ve ışık sızması sorun olmaz benim için.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Onu alma sakın ya

mr.bell

Üye
Kamera altındaki şişlik sebebi iç kapakta tam o kısma pil denk geliyor bilginiz saat pili şeklinde yuvarlak ama büyük sebep o ve servis sanırım bundan dolayı değiştiriyormuş .Işık sızması köşelerden belli oluyor zifiri karanlıkta siyah zeminde bakmaniz lazım bunun için servise gittim ve dedikleri bu ekranın yapısından dolayı böyle orada küçük ledler döşeli ve bu yüzden öyle görüyorsun bir sorun değil dedi,kendimde merak ettim ve baktım ki ips televizyonların alt sırası falan komple led döşeliymiş.Bu arada ekran piyasadaki en iyi ekranlardan bir tanesi rahat olun.Sessiz ortamda kamera çekiminde gelen ses herkesde var bende bir ara gelmedi düzeldi sandım ama düzelmemiş.Sonuç olarak yazılımsal olduğu için ve hiç birimiz aşırı sessiz ortamda video cekmedigimiz için sorun olacağını sanmıyorum.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
DH'de okuduğum kadarıyla cihazın bazı kronik sorunları varmış. Yazıyı olduğu gibi kopyalıyorum. Bu sorunları yaşayan var mı?

- Siyah ekran ve yüksek ekran parlaklığında köşelerden ışık sızması var. Normal kullanımda bunu fark edemezsiniz, illaki problem var mı diye ararsanız karşınıza çıkar..
- Güç tuşunun sallanması, forumda yazılanları okuyana kadar güç tuşunun sallandığını bile fark etmemiştim. Tuşun olduğu bölgeye parmağınızla vurduğunuzda sallantıdan kaynaklı sesi duyuyorsunuz. Bazı cihazlarda revizyon ile bu sıkıntı giderilmiş.
- Hoparlör sesinin az gelmesi, kişiden kişiye değişmekle birlikte benim için yeterli seviyede sesi var. Revizyonlu modellerde hoparlör ve mikrofon üzerindeki kasa delikleri büyütülerek bu sıkıntı aşılmaya çalışılmış.
- Kamera altında şişme, kronik midir tam emin değilim ancak forumda bir kaç kişinin başına gelmiş. Önemsenmesi gereken ve muhakkak cihazın değiştirilmesi gereken bir durum.
- Sessiz ortam kamera çekiminde gürültü oluşması, sorunun gürültü yönetimi ile alakalı olduğu söyleniyor. Sesli bir ortamda telefon konuşması yaparken karşı taraf sadece sizin sesinizi duyuyor, gürültü engelleniyor. Bunu bizzat denedim, düğün salonunda bir telefon görüşmesi yaptım ve karşı taraf müziğin sesini duymadı. Telefon konuşması esnasında faydalı olan bu durum sessiz ortam kamera çekimlerinde gürültüye neden oluyor. Durumun yazılımsal olduğu ve gelecek güncelleme ile aşılabileceği kanısı var. Arka plandaki gürültü video telefonda oynatılırken daha fazla duyuluyor. Pc de oynatma esnasında gürültü çok hissedilmiyor.

Güç tuşu ve ışık sızması sorun olmaz benim için.
ışık sızması falan yok ya ben bu söylediklerinden bitek kilit tuşunun oynamasına katılıyorum ama buda sorun değilki iphone dada oynuyo arkadaş yeni aldı 5s ondada öyle. seside tek hoparlörden ne kadar çıkıyosa o kadar çıkıyo

mr.bell

Üye
Kılıfı neden almayayım kötü bir yanı mı var,youtube incelemelere baktım beğenmişler hep.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Teşekkür ederim beyler sağ olun ben daha fazla araştırmayacağım çünkü irdeledikçe kafam karışıyor almasam mı diye :D Bir tek şu kamera altında şişme sorununu anlamadım tam olarak.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kılıfı neden almayayım kötü bir yanı mı var,youtube incelemelere baktım beğenmişler hep.
ben ultra thin sandım ondan alma dedim. şimdi baktım. biliyorum bunu. neo hybrid e de bi bak sen

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Teşekkür ederim beyler sağ olun ben daha fazla araştırmayacağım çünkü irdeledikçe kafam karışıyor almasam mı diye :D Bir tek şu kamera altında şişme sorununu anlamadım tam olarak.
az para değil araştır tabi ben kaç ay kafa patlattım. o kamera sorununa falan denk gelmedim gerçekten performansda hiç bi sıkıntısı yok androidin iphone u derlerdi abartırlar sanardım. benim çekmeme sorunum vardı oda güncellemeyle halloldu bazen hattın azizligine ugruyorum tabi

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
az para değil araştır tabi ben kaç ay kafa patlattım. o kamera sorununa falan denk gelmedim gerçekten performansda hiç bi sıkıntısı yok androidin iphone u derlerdi abartırlar sanardım. benim çekmeme sorunum vardı oda güncellemeyle halloldu bazen hattın azizligine ugruyorum tabi

Evet telefon çok hızlı gerçekten. Peki normal bir kullanıcı için uygun mu? Yani hiç rom, root işine girmeyi düşünmüyorum. Telefonu olduğu gibi kullanacağım. Internet, film, oyun, müzik vs. vs... Dışarıya da fazla çıkmıyorum o yüzden şarjı yeter bana.

avast

avast

Üye
bu sorunların hiç biri olmadı ben de sisme falan ısık sızması varmı bilmiyorum malum klıf spigen slim armor :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sızma falan görmedim ben,üstelik huyluyum biraz. :D İnşallah olmaz.
Şişme de yok. Tuşu gördüğüm yok kılıfımızın tuşu var. =P
Videoda arka planda gürültü, hışırtı, cızırtı gibi bir şey oluyor. Bunu bazı romlar için çalışan bir mod ile çözmüşler (denemedim.). 4.4.3 ile gideceğini umduk ama gitmemiş, yalnız biraz azalmış gibi geldi bana. Yine 4.4.3 ile cihaz daha akışkan geçişlere sahip olmuş ve eski sürüme göre daha iyi ses kalitesi var. Bariz belli etti kendini.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Evet telefon çok hızlı gerçekten. Peki normal bir kullanıcı için uygun mu? Yani hiç rom, root işine girmeyi düşünmüyorum. Telefonu olduğu gibi kullanacağım. Internet, film, oyun, müzik vs. vs... Dışarıya da fazla çıkmıyorum o yüzden şarjı yeter bana.
aldığımdan beri bende hiç rom root falan yapmadım. ben s3 kullandım. onun cicisine bicisine heveslenip aldım sonra bi baktım her özelliğini kullanmıyorum bile sadelik iyidir hızlıdır. bende öyle çıkmayınca takarım şarja oyuna nete bakarım şarjdan çeker uzanır bakarım şuan bile teldeyim.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Şarj durumunu yüzdeli olarak göstermiyormuş bak sinir oldum şimdi. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Iki parmakla kaydır gösteriyo :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
aldığımdan beri bende hiç rom root falan yapmadım. ben s3 kullandım. onun cicisine bicisine heveslenip aldım sonra bi baktım her özelliğini kullanmıyorum bile sadelik iyidir hızlıdır. bende öyle çıkmayınca takarım şarja oyuna nete bakarım şarjdan çeker uzanır bakarım şuan bile teldeyim.

O kadar para vereceksem riske girmek istemem yani onun için. :D

Sızma falan görmedim ben,üstelik huyluyum biraz. :D İnşallah olmaz.
Şişme de yok. Tuşu gördüğüm yok kılıfımızın tuşu var. =P
Videoda arka planda gürültü, hışırtı, cızırtı gibi bir şey oluyor. Bunu bazı romlar için çalışan bir mod ile çözmüşler (denemedim.). 4.4.3 ile gideceğini umduk ama gitmemiş, yalnız biraz azalmış gibi geldi bana. Yine 4.4.3 ile cihaz daha akışkan geçişlere sahip olmuş ve eski sürüme göre daha iyi ses kalitesi var. Bariz belli etti kendini.

Hacı ben de pimpirikliyim. Şu şişme olayını anlatsana bana. :D
Benim seri numarası da 401miş gençler. :ehe

Ufacık bir .zip flashlayarak bunu ayarlayabilirsin. =P

Root gerekmiyor mu
Iki parmakla kaydır gösteriyo :D

Öyle mi :D O zaman sıkıntı yok.

Üst Alt