Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Tamam sağ ol. Sıkmıyorum seni değil mi sorularla :D
yok ne alakası var bilgi böyle çoğalır bende biseyleri sorarak öğrendim. hem sen yine iyisin ben yeni telefon alacak olsam yakaladığımın başının etini yerim :D

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

mr.bell

Üye
Delikler küçük gözüküyor bazen gözüme emin olamıyorum.Size sorayim dedim bende.Peki bu yüzden eğer eskiyse tüketiciyi kandırmaktan hakkımızı arayabilir miyiz?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
yok ne alakası var bilgi böyle çoğalır bende biseyleri sorarak öğrendim. hem sen yine iyisin ben yeni telefon alacak olsam yakaladığımın başının etini yerim :D

Dur daha telefonu alınca da soracaklarım var :D

mr.bell

Üye
Siz sorun elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Delikler küçük gözüküyor bazen gözüme emin olamıyorum.Size sorayim dedim bende.Peki bu yüzden eğer eskiyse tüketiciyi kandırmaktan hakkımızı arayabilir miyiz?
orasını bilmem ama kutu değistirmeden eminsen sonuna kadar gider kazanırsın. fakat delikler normal sana öyle gelmiş benimkilerde öyle.

mr.bell

Üye
Emin değilim işte okumuştum bir yerde,rivayet yani.Ama sizlerde normal diyorsanız.

mr.bell

Üye
Bu arada şu sallanan düğme olayına xda ki bir kullanıcı çözüm bulmuş ama bizim yapmamız zor:)
Atarım bir ara videoyu.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende okudum. Ayrıca sorun sadece deliklerin küçük olması değil hoparlörde cızırtı falanda varmış bunada bak için rahat etsin

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sallansın ya sıkıntı değil bozulursa yenisini verirler :D

mr.bell

Üye
Youtubeda takılırken cızırtı duymadım ama şu ses tuşunu sen sona getirip sürekli basınca ses değişiyor ama cızırtı değilde başka bir şey gibi.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Her bastığımda dıt diye ses cıkıyo :D

mr.bell

Üye
İşte sona dayayıp sürekli dıt yapınca dıt dıtlar üst üste biniyor galiba sanki farklı bir tonda çıkıyor ses:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Olabilir ben bide stock kullanıyorum :D

mr.bell

Üye
İnşallah bir şey yoktur.Bu arada şu kablosuz şarj olayını deneyen oldu mu:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Öyle bi olaymı varmış :D

mr.bell

Üye
Evet,standı var bunun üzerine koyuyorsun şarj olmaya basliyor:)
Ama ülkemizdeki fiyatları markasına göre değişiyor o yüzden almadım.Amerikada Google Play Storeda satılıyor 40-50 dolar sanırım.

mr.bell

Üye

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Güzel cihaza benziyo. Ama ben kablolu kullanıyorum onu masaya koyup üzerine telefonu koysam elim kolum çarpar :D

mr.bell

Üye
Amerikaya giden gelen tanıdık olsa telefonu falan oradan almayı düşünüyordum öyle bir şey olsa bunu falanda alırdım ama olmadı malesef.Türkiyedede satılan bir şey değil zaten çok lazimda bir şey değil ama telefonda var kullanmak lazım.

Üst Alt