Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem, ben de onu kullanıyorum.
Haftada bir yeni sürüm yayınlıyorlar çünkü.
Konu kilitlendi, çünkü bir sürü boş mesaj atıyorlardı durmadan. Uyarılara rağmen devam ettiler. Pa ile alakası yok. İleride açılabilir.

• Beğen
Tepkiler: mr.bell

mr.bell

Üye
O zaman yeni sürümü bekleyeyim aynı zamanda Purityyi test etmiş olurum.

mr.bell

Üye
Konum hizmetleri kapalı olmasına rağmen Google Hizmetleri yine ne kadar batarya varsa götürmüş.Acaba 4.4.3 rom kurup 4.4.2 gapps kursam sorun çıkmaz herhalde.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
4.4.3 gapps daha düzgün olur. Neden 4.4.3 gappsda sorun mu var?

Ben bunu kullanıyorum: minimal mis gibi :D

mr.bell

Üye
Öyle bir derdim var ki sorma,

Neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama konum falan kapali.Daha öncede başıma geldi ama sonradan yeni rom kurunca düzelmişti.
Gapps olarak minimalde neler yok?

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Konuda yazıyordur ya, sadece gerekli şeyler var. Diğer gmail olsun drive olsun vs şeyleri playden indirebilirsin istediklerini.

Ya o sorun sadece sende yok. Googleda arat bir. Çözümü vardır belki.

mr.bell

Üye
Paranoid kurup tekrar deneyeyimde bakalım ne olacak.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Selamun aleyküm. Nexus 5 alacağım Allah'ın izniyle. En ucuz nerede bulurum acaba? Internetten alma şansım yok. Teknosa, Bimeks, Vatan gibi teknomarketlerden alacağım. İthalatçı garantili olmasını istemiyorum. Son olarak hangi renk alayım? Eğer sararma veya farklı bir sorunu yoksa beyaz almak istiyorum. Sağ olun şimdiden.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
En ucuz yine teknosa sanırım. Vatanda geçen 1800 civarı olmuştu. Ben siyah öneririm. Bide neo hybrid tamamsın :)

avast

avast

Üye
Selamun aleyküm. Nexus 5 alacağım Allah'ın izniyle. En ucuz nerede bulurum acaba? Internetten alma şansım yok. Teknosa, Bimeks, Vatan gibi teknomarketlerden alacağım. İthalatçı garantili olmasını istemiyorum. Son olarak hangi renk alayım? Eğer sararma veya farklı bir sorunu yoksa beyaz almak istiyorum. Sağ olun şimdiden.
valla ben beyaz aldım zaten kılıfla kullanacaksın gornumuyo bile arkası D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Garanti önemli değilse goldda 1300 müş

mr.bell

Üye
Siyah tavsiye ederim beyaz tabiri caizse leş gibi bir renk yapmışlar olmamış.Fiyat ufak tefek günlük indirimler harici düşmedi.LG Garantili olanlar için söylüyorum.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
En ucuz yine teknosa sanırım. Vatanda geçen 1800 civarı olmuştu. Ben siyah öneririm. Bide neo hybrid tamamsın :)

Teknosa'da 1400 lira. Internette 1200 liraya varken de Teknosa'dan 1400'e almak istemem. Ama internette alma şansım da yok malesef. :D Neo Hybrid pahalıymış bu arada. Bir de Vatan'a şimdi baktım 1800 TL yazıyor. Neden bu kadar pahalı?

valla ben beyaz aldım zaten kılıfla kullanacaksın gornumuyo bile arkası D

Kılıf çok kalınlaştırıyor mu telefonu?

Garanti önemli değilse goldda 1300 müş

Garanti önemli benim için.

Siyah tavsiye ederim beyaz tabiri caizse leş gibi bir renk yapmışlar olmamış.Fiyat ufak tefek günlük indirimler harici düşmedi.LG Garantili olanlar için söylüyorum.

Sağ olun. Bi elime alıp bakıcam rengini ona göre karar veririm artık.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
1400 den aşağı garantili magazalarda zor

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Benim aldığımda tek teknosada vardı oradan aldım. Normalde vatan daha ucuz olur ama niye böyle bişey yaptı anlamadım. Konu sahibide netten 100 tl falan ucuza almıştı yanlış hatırlamıyosam

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Evet hatırladığım kadarıyla o da Vatan'dan 1300 liraya almıştı. Şimdi neden 1800 lira anlamış değilim. Haftasonları Teknosa'da Nexus 5 indirimi oluyormuş doğru mu??

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Valla hafta sonu takip etmedim bilmiyorum ama yine aynıydı sanırım. Şöyle yapabilirsin teknosanın siteden sipariş ver 100 tl çek kazan 1300 e gelsin

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Evet hatırladığım kadarıyla o da Vatan'dan 1300 liraya almıştı. Şimdi neden 1800 lira anlamış değilim. Haftasonları Teknosa'da Nexus 5 indirimi oluyormuş doğru mu??
oluyor ya acıkcası renk takıntın yoksa git bak bi vatana sitede oyle yazdıgına bakma git bak vatanda ben gittigimde ksper sky antivirus(32 miydi neydi buda )+ creative ep 630(40 küsür biseydi) birlikte bana 1399 a mal oldu 50 lirayada kılıf aldım 1450 toplam vatanda beyazı vardı sadece beyazını aldım ha sorarsan farkı varmı diye spigen slim armor kullanıorum telefon simsiyah tek farkı ahize yeri beyaz modelde beyaz :Donun dısında bi fark yok yani

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Valla hafta sonu takip etmedim bilmiyorum ama yine aynıydı sanırım. Şöyle yapabilirsin teknosanın siteden sipariş ver 100 tl çek kazan 1300 e gelsin

Kapıda ödemeli mi oluyor öyle? Ve taksit durumu yok sanırım Teknosa'da.
oluyor ya acıkcası renk takıntın yoksa git bak bi vatana sitede oyle yazdıgına bakma git bak vatanda ben gittigimde ksper sky antivirus(32 miydi neydi buda )+ creative ep 630(40 küsür biseydi) birlikte bana 1399 a mal oldu 50 lirayada kılıf aldım 1450 toplam vatanda beyazı vardı sadece beyazını aldım ha sorarsan farkı varmı diye spigen slim armor kullanıorum telefon simsiyah tek farkı ahize yeri beyaz modelde beyaz :Donun dısında bi fark yok yani

Sağ ol kardeşim. Vatan'a gidip bakacağım artık. :)

Üst Alt