valla ben beyaz aldım zaten kılıfla kullanacaksın gornumuyo bile arkası DSelamun aleyküm. Nexus 5 alacağım Allah'ın izniyle. En ucuz nerede bulurum acaba? Internetten alma şansım yok. Teknosa, Bimeks, Vatan gibi teknomarketlerden alacağım. İthalatçı garantili olmasını istemiyorum. Son olarak hangi renk alayım? Eğer sararma veya farklı bir sorunu yoksa beyaz almak istiyorum. Sağ olun şimdiden.
En ucuz yine teknosa sanırım. Vatanda geçen 1800 civarı olmuştu. Ben siyah öneririm. Bide neo hybrid tamamsın![]()
Neo Hybrid pahalıymış bu arada. Bir de Vatan'a şimdi baktım 1800 TL yazıyor. Neden bu kadar pahalı?valla ben beyaz aldım zaten kılıfla kullanacaksın gornumuyo bile arkası D
Garanti önemli değilse goldda 1300 müş
Siyah tavsiye ederim beyaz tabiri caizse leş gibi bir renk yapmışlar olmamış.Fiyat ufak tefek günlük indirimler harici düşmedi.LG Garantili olanlar için söylüyorum.
1400 den aşağı garantili magazalarda zor
oluyor ya acıkcası renk takıntın yoksa git bak bi vatana sitede oyle yazdıgına bakma git bak vatanda ben gittigimde ksper sky antivirus(32 miydi neydi buda )+ creative ep 630(40 küsür biseydi) birlikte bana 1399 a mal oldu 50 lirayada kılıf aldım 1450 toplam vatanda beyazı vardı sadece beyazını aldım ha sorarsan farkı varmı diye spigen slim armor kullanıorum telefon simsiyah tek farkı ahize yeri beyaz modelde beyazEvet hatırladığım kadarıyla o da Vatan'dan 1300 liraya almıştı. Şimdi neden 1800 lira anlamış değilim. Haftasonları Teknosa'da Nexus 5 indirimi oluyormuş doğru mu??
onun dısında bi fark yok yaniValla hafta sonu takip etmedim bilmiyorum ama yine aynıydı sanırım. Şöyle yapabilirsin teknosanın siteden sipariş ver 100 tl çek kazan 1300 e gelsin
oluyor ya acıkcası renk takıntın yoksa git bak bi vatana sitede oyle yazdıgına bakma git bak vatanda ben gittigimde ksper sky antivirus(32 miydi neydi buda )+ creative ep 630(40 küsür biseydi) birlikte bana 1399 a mal oldu 50 lirayada kılıf aldım 1450 toplam vatanda beyazı vardı sadece beyazını aldım ha sorarsan farkı varmı diye spigen slim armor kullanıorum telefon simsiyah tek farkı ahize yeri beyaz modelde beyazonun dısında bi fark yok yani