Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Paranoid biraz daha gelişsinde tekrar kurarım ben onu.Ancak şöyle bir şey gözlemledim,Paranoid ve CM11de whatsappdan sesli mesaj gönderirken yada sesli arama yaparken ufak cızırtılar oluyormuş ama stockta bu sorun yok sanırım.Acaba neden kaynaklanıyor olabilir
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Hmmm, bunu bilmiyordum. Sebebini de bilmiyorum. PA son sürümünde kulaklıkta yüksek ses uyarısına tamam diyip geçemiyorsun, restart yapıyor. Bug var yani, kulaklıkla yüksek ses kullanamıyoruz. Önümüzdeki pazartesi düzeltilmiş olmasını umuyorum.
mr.bell
Üye
Ne zaman bitecek bu betalar
mr.bell
Üye
Stockda arama kısmında bug var sanırım.
Komple kapatıp sağ üstten tüm kişilere basarsam açmıyor geri tuşuna basıp kapatınca kişiler geliyor.Bu ekran kayıt işini nasıl yapacağız.
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Öyle bir sorun ile karşılaşmadım ben.
mr.bell
Üye
Sırf bu yüzden CM11 kuracagim tekrarYeni farkettim daha önce yazılmadı sanırım,video çekerken sessiz ortamlarda bir cızırtı geliyordu videodan garip seslerdi.Son gelen 4.4.3 güncellemesiyle birlikte bu ortadan kalkmış sanırım.
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Hayır, o cızırtı duruyor.
Stockta mı farkettin bunu cmde mi?
mr.bell
Üye
Stockta denedim yoktu,tekrar denerim ama ben farketmedim öyle bir ses
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Ne yazık ki hala duruyor ses.
Farklı bir ortamda dene.
Ama daha az olabilir.
mr.bell
Üye
Farklı bir ortamda denerim.Bu Purity nasıl kurmayı düşünüyorum
Invoke
Üye
Konu Sahibi
İyi diyorlar.
mr.bell
Üye
Batarya süreside iyiyse
Invoke
Üye
Konu Sahibi
4.4.3 pa ile 0.44 ex çok iyi.
Puritye ile de ex kernel kullanabilirsin.
mr.bell
Üye
Kerneli kurdum,birazda bunu kullanalım
Invoke
Üye
Konu Sahibi
mr.bell
Üye
Paranoid mı bu ve tema hangi tema
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Piazza. Evet, pa.
mr.bell
Üye
Ben o sizin verdiğiniz linkteki piazzayı kurdum ama semboller eksik gibiydi sanki birde Paranoid 4.4.3 için tek beta çıkardı.Ayrıca xdaki konusu kilitlenmiş.