1-2 saat birde hızlı sarj var ondan sanırım
codblackops2 Üye avast' Alıntı: 1-2 saat birde hızlı sarj var ondan sanırım Genişletmek için tıkla ... Hmmm Teşekkürler..
avast' Alıntı: 1-2 saat birde hızlı sarj var ondan sanırım Genişletmek için tıkla ... Hmmm Teşekkürler..
Invoke Üye Konu Sahibi Tam süre veremeyeceğim bir de benim kernel farklı olduğundan stocktan farklı sürede doluyor ama Snap800 hızlı şarj oluyor. @codblackops2
Tam süre veremeyeceğim bir de benim kernel farklı olduğundan stocktan farklı sürede doluyor ama Snap800 hızlı şarj oluyor. @codblackops2
avast Üye Smart launcher pro varmi bulamadim ben 9 lira vermeyim bosuna varsa yada baska tavsiyeniz varmi ama mesaj geldiginde hani samsunglarda mesajlasma ustunde sayi cikiyorya 1 2 diye oyle sayi cikan bi launcher
Smart launcher pro varmi bulamadim ben 9 lira vermeyim bosuna varsa yada baska tavsiyeniz varmi ama mesaj geldiginde hani samsunglarda mesajlasma ustunde sayi cikiyorya 1 2 diye oyle sayi cikan bi launcher
Invoke Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: Guncel degil diye sil diyo kullandirtmiyo Genişletmek için tıkla ... linki yeniledim bir de şimdi dene. Ben de çalışıyor ve son sürüm bu. mr.bell' Alıntı: CM11 kurdum,ilk izlenimlerim iyi.Tema işini nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... temalar apk halinde zaten. indirip kuruyorsun, ayarlarda tema bölümü var, oradan seçiyorsun.
avast' Alıntı: Guncel degil diye sil diyo kullandirtmiyo Genişletmek için tıkla ... linki yeniledim bir de şimdi dene. Ben de çalışıyor ve son sürüm bu. mr.bell' Alıntı: CM11 kurdum,ilk izlenimlerim iyi.Tema işini nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... temalar apk halinde zaten. indirip kuruyorsun, ayarlarda tema bölümü var, oradan seçiyorsun.
Invoke Üye Konu Sahibi mr.bell' Alıntı: Nereden bulacağız bu temaları tavsiyen var mı? Genişletmek için tıkla ... google, maxicep(android temalar ve launcher bölümünde), apkmania, marketmilita flow, flux, gem, holo sense, great freedom(markette ücretsiz) sevdiklerimden...LG G3 Klavye [LG Keyboard v4.20.42] - MaxiCep @mr.bell
mr.bell' Alıntı: Nereden bulacağız bu temaları tavsiyen var mı? Genişletmek için tıkla ... google, maxicep(android temalar ve launcher bölümünde), apkmania, marketmilita flow, flux, gem, holo sense, great freedom(markette ücretsiz) sevdiklerimden...LG G3 Klavye [LG Keyboard v4.20.42] - MaxiCep @mr.bell
Emrah_-06 Üye Neyse play ede düşer ilerde ben yüklersen G3 m8 romu falan yüklerim bulursam tabi ilerde
Invoke Üye Konu Sahibi Hacı onlar iyi olmuyor ki. M8'in portu alpha da kaldı. Zaten geliştirmeyi durdular. Miui yayınlanmış, iyi gibi. Denedim de ben pek sevmedim. CM mis gibi. Temaları atarım bir ara.
Hacı onlar iyi olmuyor ki. M8'in portu alpha da kaldı. Zaten geliştirmeyi durdular. Miui yayınlanmış, iyi gibi. Denedim de ben pek sevmedim. CM mis gibi. Temaları atarım bir ara.