Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Yarin sabah 10 da deniycem teli brick edersem stock ROM nasıl atcam ??
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Ne yalan söyleyeyim, bilmiyorum. xda stock romu .zip halinde hazırlamışlar rootlamışlar onu flashlayabilirsin cwm girdikten sonra... Onun dışında googleın sitesindeki .tgz uzantılı dosyalar nasıl flashlanıyor her yerde yazıyor. Bilmiyordum ama şimdi baktım da basit yani. Cihazı pcye bağlıyon, bootloader modda açıyon, dosyanın içinde bilmem bişi var, goluyon. Yüklüyor.
avast
Üye
hadi ya stock romuda paykasta brick edersem kalmayim sap gibi
mr.bell
Üye
Sakin olun bir seferde yaparsınız,sadece telefonun driverlarını orada yazan şekilde yükleyin ardından orada yazan işlem sırasını takip edin.Bilgisayarda java paketi kurulu olsun yoksa driverları kurmak için indirdiğiniz program çalışmıyor
Sakin olun bir seferde yaparsınız,sadece telefonun driverlarını orada yazan şekilde yükleyin ardından orada yazan işlem sırasını takip edin.Bilgisayarda java paketi kurulu olsun yoksa driverları kurmak için indirdiğiniz program çalışmıyor