Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Yarin sabah 10 da deniycem teli brick edersem stock ROM nasıl atcam ??

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ne yalan söyleyeyim, bilmiyorum. :Dxda stock romu .zip halinde hazırlamışlar rootlamışlar onu flashlayabilirsin cwm girdikten sonra... Onun dışında googleın sitesindeki .tgz uzantılı dosyalar nasıl flashlanıyor her yerde yazıyor. :p Bilmiyordum ama şimdi baktım da basit yani. Cihazı pcye bağlıyon, bootloader modda açıyon, dosyanın içinde bilmem bişi var, goluyon. Yüklüyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
avast

avast

Üye
:D hadi ya :D stock romuda paykasta brick edersem kalmayim sap gibi :D

mr.bell

Üye
Sakin olun bir seferde yaparsınız,sadece telefonun driverlarını orada yazan şekilde yükleyin ardından orada yazan işlem sırasını takip edin.Bilgisayarda java paketi kurulu olsun yoksa driverları kurmak için indirdiğiniz program çalışmıyor:)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
:D hadi ya :D stock romuda paykasta brick edersem kalmayim sap gibi :D

Olmaz bir şey. Stock rom linki var zaten 1.mesaj(Factory Images) da ama ihtiyacın olacağını sanmıyorum. :D
Sakin olun bir seferde yaparsınız,sadece telefonun driverlarını orada yazan şekilde yükleyin ardından orada yazan işlem sırasını takip edin.Bilgisayarda java paketi kurulu olsun yoksa driverları kurmak için indirdiğiniz program çalışmıyor:)

Bak, adam yapmış. Sen de "karışım" diyip duruyorsun. :p @avast

mr.bell

Üye
Yalnız bir şey diyeyim klavye harika:)

• Beğen
Tepkiler: Invoke

mr.bell

Üye
Hemen görüntü atayımda bu gece yapsın:)

Yayıla Yayıla ama klavyeden ayarlar tuşuna basarsanız durduruldu diyor o yüzden basmayın:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar tuşu, Xperia Ayarlara gitmek istiyor çünkü. Bizde de xperia ayarlar olmadığından öyle oluyor. Onun dışında sorun yok. :D

Dil ve girişten klavye ayarlarını yapıp, Türkçe sözlüğü yüklemelisin. :D

mr.bell

Üye
Sadece bunu seçtim,ardından Türkçe sözlük indirdim tam böy yaptım büyük geldi bu daha pratik küçük olduğundan:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat ettiysen şuan klavyende "ğ" gibi harfler yok. :D

mr.bell

Üye
Aynen aynen yazması daha rahat oluyor:)

avast

avast

Üye
Bizde varmiki dur bi ekimi yüzümü yıkayın PC yi aciyim :D

avast

avast

Üye
İnşallah kernelle wifi kopması cozulurhocam telefonu sallayınca sisdede ses geliyormu ? :D kıllandım simdi bak .:D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bende var işte, ayarlayabilirsiniz. :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mr.bell
avast

avast

Üye
Haa :D. Çok geç ayiktim :D.

avast

avast

Üye
Stoga döndüm ama arama butonundaki say ok google olmuyor artik :D neden

avast

avast

Üye

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Çalışıyor ama sadece yazmıyor değil mi?

mr.bell

Üye
Google Now aktif olsa belki yazar.Ayrıca neden geri döndünüz,Paranoidi beğenmediniz mi?

Üst Alt