Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sponsorlu Bağlantılar
avast
Üye
Kamera bence iyi nexusun tek sikintisi antitu düşük geliyor eğer takarsan birde batarya gerçi su devirde tüm telefonları günde bir defa sarma takiyoruz sonuçta g2 ile eve gidince sarma takmazsin aksam yatarken takarsin nexuslada eve gidince takarsin
mr.bell
Üye
Önceliklerine bağlı tamamen,sadelik ve güncellik istiyorsan Nexus 5 ama cici bici olsun dersen G2 zaten batarya hariç aynı donanım
dedecim merte nerden ulasıyosun haber vermedden banlattırmıs kendini derdi neyse bi soylermisin bana ozelden falan bişeyler sormam lazımda
aynen clash of clans oynayınca 3 saat ekranı gorunce 9 saatte bitiyo
Aynen inceleme videosunu da izle telefon olmadan bile çekim yapabilirsin ama göremiyosun nasıl çektiğini tuşuna bas çek içindeki kendi hafıza kartına falan kaydediyo
mr.bell
Üye
Yaradana sığındım bastım rootu ve ardından ParanoidAndroid kurdum.
Lakim immersive de tek seçenek var gözüküyor ama tanıtm videolarında başka seçeneklerde vardı.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
zookayy
Üye
Bir şey sorcam dalvikte çalışan niye art modda çalışmıyo dönüşümde bi sıkıntı çıkarmıyor fakat art moda geçince bildirim çubuğundaki appler çalışmıyo sebebini bilen varmı