z2 ve M8 Türkiyeye Gelmedi Deyil mi ? Benim bildiğim gelmediler. :D
Invoke Üye Konu Sahibi Onur Yurdakul' Alıntı: z2 ve M8 Türkiyeye Gelmedi Deyil mi ? Genişletmek için tıkla ... Benim bildiğim gelmediler.
Onur Yurdakul' Alıntı: z2 ve M8 Türkiyeye Gelmedi Deyil mi ? Genişletmek için tıkla ... Benim bildiğim gelmediler.
OnurYurdakul Üye -qarapapaq-' Alıntı: Benim bildiğim gelmediler. Genişletmek için tıkla ... Gelsinlerde Bi İnceliyeyim Onları
-qarapapaq-' Alıntı: Benim bildiğim gelmediler. Genişletmek için tıkla ... Gelsinlerde Bi İnceliyeyim Onları
zookayy Üye avast' Alıntı: Nexus5 neden acmiyo bunu Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimalle motorola kendi telefonları için yazmıştır
avast' Alıntı: Nexus5 neden acmiyo bunu Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimalle motorola kendi telefonları için yazmıştır
Invoke Üye Konu Sahibi Sorun değil o, yüklenmiyor. apk olarak kuracaksın. link atmıştım, forumda var. Googleda da var. Google Camera 2.1.037 APK APP - MaxiCep @avast
Sorun değil o, yüklenmiyor. apk olarak kuracaksın. link atmıştım, forumda var. Googleda da var. Google Camera 2.1.037 APK APP - MaxiCep @avast
avast Üye Telefonu dusurdummmm Oyyy nasi korktum kilifa düştü dik koseye 60-70 cm ten ama birşey olmadi sanirim belki de olmuştur ben bulamadim anam ne korktum
Telefonu dusurdummmm Oyyy nasi korktum kilifa düştü dik koseye 60-70 cm ten ama birşey olmadi sanirim belki de olmuştur ben bulamadim anam ne korktum
avast Üye Kilifi cikardim baktim ama Valla hala korkuyorum içim burkuldu acaba biyerinne birşey oldumu diye tirsiyorum Kilif: spigen slim armor
Kilifi cikardim baktim ama Valla hala korkuyorum içim burkuldu acaba biyerinne birşey oldumu diye tirsiyorum Kilif: spigen slim armor
Invoke Üye Konu Sahibi Demek ki kılıf işe yarıyor. Benim de bir jelatin almam lazım, hala korumasız kullanıyorum ekranı.
avast Üye Aman ya valla acayip Korktum ama bi iz falan yok içinde biseye zarar gelmediyse dişinda birşey yok
mr.bell Üye Pil voltajı şarj yüzdesine göre düşüyor sanırım lakin neye göre kime göre hareket ediyor bu voltaj?