Invoke Üye Konu Sahibi mr.bell' Alıntı: Radyodan kastın mobil veri galiba Genişletmek için tıkla ... Şebekenin çekmesi daha az enerji harcaması aynı zamanda mobil verinin de tabi ile ilgili şey... =------- Şu da şurada durabilir, ingilizce ama... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Son düzenleme: 25 Tem 2014
mr.bell' Alıntı: Radyodan kastın mobil veri galiba Genişletmek için tıkla ... Şebekenin çekmesi daha az enerji harcaması aynı zamanda mobil verinin de tabi ile ilgili şey... =------- Şu da şurada durabilir, ingilizce ama... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mr.bell Üye LG,G2 kulaklığı için 75 TL dedi.Kalsın o zaman dedim bende. Halbuki 40 deseler koşa koşa giderdim
2495243 Kapalı Hesap mr.bell' Alıntı: LG,G2 kulaklığı için 75 TL dedi.Kalsın o zaman dedim bende. Halbuki 40 deseler koşa koşa giderdim Genişletmek için tıkla ... 50 tlye ben satayim sana g2 kulakligi
mr.bell' Alıntı: LG,G2 kulaklığı için 75 TL dedi.Kalsın o zaman dedim bende. Halbuki 40 deseler koşa koşa giderdim Genişletmek için tıkla ... 50 tlye ben satayim sana g2 kulakligi
avast Üye mr.bell' Alıntı: LG,G2 kulaklığı için 75 TL dedi.Kalsın o zaman dedim bende. Halbuki 40 deseler koşa koşa giderdim Genişletmek için tıkla ... 40 a aldim
mr.bell' Alıntı: LG,G2 kulaklığı için 75 TL dedi.Kalsın o zaman dedim bende. Halbuki 40 deseler koşa koşa giderdim Genişletmek için tıkla ... 40 a aldim
mr.bell Üye Siz orjinal değil demiştiniz sanırım sonradan birde tanıdık vasıtası ile almıştınız timden Ben direk servisi aradım buradaki
Siz orjinal değil demiştiniz sanırım sonradan birde tanıdık vasıtası ile almıştınız timden Ben direk servisi aradım buradaki
mr.bell Üye O zaman 40 Tl ye kadar mikrofonlu düğmeli kulaklık tavsiyelerinizi alayim.iPod kulaklığı var ama mikrofon yok
O zaman 40 Tl ye kadar mikrofonlu düğmeli kulaklık tavsiyelerinizi alayim.iPod kulaklığı var ama mikrofon yok
Amaru Shady Üye merhaba. ani bi kararla one aldığım için buraya kullanıcı olarak gelemiyorum artık. hayırlısı Son düzenleme: 27 Tem 2014
Amaru Shady Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... eyvallah. yarın custon romlara revulition hd 71'le başlıyorum uzun süre değiştirmem gibi de, görücez artık Amaru Shady' Alıntı: eyvallah. yarın custon romlara revulition hd 71'le başlıyorum uzun süre değiştirmem gibi de, görücez artık Genişletmek için tıkla ... birazdan başlıyorum. one için ana konu yoksa onu da açayım diyorum bitirdikten sonra
-qarapapaq-' Alıntı: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... eyvallah. yarın custon romlara revulition hd 71'le başlıyorum uzun süre değiştirmem gibi de, görücez artık Amaru Shady' Alıntı: eyvallah. yarın custon romlara revulition hd 71'le başlıyorum uzun süre değiştirmem gibi de, görücez artık Genişletmek için tıkla ... birazdan başlıyorum. one için ana konu yoksa onu da açayım diyorum bitirdikten sonra
Emrah_-06 Üye Ya telefon az önce oyunda kitlendi hiç bi tepkimeyi algılamıyo böyle kaldı napabilirim ?
Invoke Üye Konu Sahibi Emrah_-06' Alıntı: Ya telefon az önce oyunda kitlendi hiç bi tepkimeyi algılamıyo böyle kaldı napabilirim ? Genişletmek için tıkla ... Power + volume up down üçüne de basılı tut --- 20 dk olmus, yeni gördüm
Emrah_-06' Alıntı: Ya telefon az önce oyunda kitlendi hiç bi tepkimeyi algılamıyo böyle kaldı napabilirim ? Genişletmek için tıkla ... Power + volume up down üçüne de basılı tut --- 20 dk olmus, yeni gördüm
Emrah_-06 Üye Avas tın konuyu gördüm onunda başına gelmiş biri power ve ses açma tuşuna basılı tut 15 saniye demiş öyle yaptım açıldı yapmasam şarj bitene kadar bekliycektim artık bataryada çıkmıyo
Avas tın konuyu gördüm onunda başına gelmiş biri power ve ses açma tuşuna basılı tut 15 saniye demiş öyle yaptım açıldı yapmasam şarj bitene kadar bekliycektim artık bataryada çıkmıyo
avast Üye Kırıkkale Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Amaru Shady' Alıntı: merhaba. ani bi kararla one aldığım için buraya kullanıcı olarak gelemiyorum artık. hayırlısı Genişletmek için tıkla ... Sadece one mi sasirdim
Kırıkkale Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Amaru Shady' Alıntı: merhaba. ani bi kararla one aldığım için buraya kullanıcı olarak gelemiyorum artık. hayırlısı Genişletmek için tıkla ... Sadece one mi sasirdim