Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Kaliteli.

Tepkiler: avast
Bunlarda kaliteli o zaman

Tepkiler: kamikaze456, mr.bell, Invoke ve 1 kişi daha

avast

Üye
Beyler yeni guzel rom varmi varsa geceyim sikildim stoktan

mr.bell

Üye
Paranoid yeni sürüm gelecek az bekle

mr.bell

Üye
Sana kalmışta şuan beta sürüm var birde yarı beta sürüm var paranoidde.Beta olanda L den özellikler koymuşlar sanırım.Ben paranoid kullanıyorum stabil

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Betayı boş ver. Paranoid 4.43 şuan tavsiye ederim. Salı günü 4.44 gelir büyük ihtimalle ama yenilik olmaz, minor. Yükleyebilirsin PA.

Tepkiler: mr.bell

avast

Üye
Bt acicam birazdan kurarim

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Hort :eek:

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Kontorüm bile yok la

0MG90

Üye
Maşallah konunuz iyiymiş
Kameranın orada şişlik var mı sizde beyler?

mr.bell

Üye
Nedir şarj süresinin sırrı açıkla hemen
Birde bir şey duydum pil boyutları net değilmiş bu yüzden üreticiler maksimum yada minumum diye ibareler koyularlarmış.Sony telefonu olan birisi söylemişti.Bir kodla öğreniyormuş ama o kod bizde çalışmıyor.Acaba senin pilin kapasitesi bizden büyük mü ki.Sen birde oyun oynamışsın telefonda

mr.bell

Üye
Kesin öyle ya
Aynı rom ve kerneli kullanıyoruz ama ben daha bu değerleri görmedim.Temayı paylaşma şansın var mı acaba?Tamam 6 saat gördüm ama 1 gün değildi

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Aynıdır ya, %100 aynı olmasına belki imkan yoktur ama aynı gibidir.

Temayı bu siteden indirdim. Flame olsa gerek, android tema launcher bölümü iyi işliyor.

Oyun 15 dk falan oynamışımdır. Zaten şarjım bitmek üzereydi o zaman. Parlaklık kısık %20. Parlaklık çok etkiliyor. %75-80 falan olunca bu bekleme süresine 3-4 saat ekran süresi görürüm ya da bu ekran süresine 15 saat bekleme ortalama.

Alın size başka bir örnek

Bunda parlaklık mx playerden söyleyeyim 10/15. Zaten hep dizi izledim. Sen de dizi izle sen de görürsün bu değerleri.

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bakın şarjı en çok etkileyen şeyler,

-Parlaklık
-Radio

Bir ara underclock yapsak falan diye sormuştunuz. Onunla ilgili bayağı uzun bir yazı var xda'de. Okuduktan sonra hem faydasız hem de riskli olduğuna karar verdim. Onun dışında 2.8ghz oc yapanların şarjı da bizimkilerden farklı değil. Sonuçta telefon daima max. hızda çalışmıyor.

Tepkiler: TeknoÖmer, smh60 ve mr.bell