02samsat Üye -qarapapaq-' Alıntı: Niye G2'den geçtin Nexus 5'e? Cidden merak ettim. Genişletmek için tıkla ... Uzun mesele. Cihazın kaliteleri ile ilgili bir durum değil yani
-qarapapaq-' Alıntı: Niye G2'den geçtin Nexus 5'e? Cidden merak ettim. Genişletmek için tıkla ... Uzun mesele. Cihazın kaliteleri ile ilgili bir durum değil yani
Invoke Üye Konu Sahibi 02samsat' Alıntı: Uzun mesele. Cihazın kaliteleri ile ilgili bir durum değil yani Genişletmek için tıkla ... Tabi ki değil.
02samsat' Alıntı: Uzun mesele. Cihazın kaliteleri ile ilgili bir durum değil yani Genişletmek için tıkla ... Tabi ki değil.
avast Üye Ben sarjdayken oyunda. Oynuyorum filmde. İzliyorum ne olacak olurda. Yani ne olacak omurboyumu kullancan
Ben sarjdayken oyunda. Oynuyorum filmde. İzliyorum ne olacak olurda. Yani ne olacak omurboyumu kullancan
Emrah_-06 Üye En fazla bataryayı öldürüsün bende prizi yanıma çekip uzanarak nette geziyorum oyun oynuyorum falan. Ama 2 yıl içinde öldürki bataryasını garantide yenisiyle değiştirsinler
En fazla bataryayı öldürüsün bende prizi yanıma çekip uzanarak nette geziyorum oyun oynuyorum falan. Ama 2 yıl içinde öldürki bataryasını garantide yenisiyle değiştirsinler
mr.bell Üye Bir tane G3 launcher buldum kurdum ama ara ara hata veriyor olsada hevesimi alana kadar kullanayım
Invoke Üye Konu Sahibi Denemiştim ben de, üstelik hata da yoktu ama bence hiç iyi bir launcher değil.
mr.bell Üye Bilmem ne durduruldu hatası veriyor ama bende bir heves yükledim işte az kullanayım yeni CM11 sürümü kurdum mu kalkar gider
Bilmem ne durduruldu hatası veriyor ama bende bir heves yükledim işte az kullanayım yeni CM11 sürümü kurdum mu kalkar gider
Invoke Üye Konu Sahibi Stock 4.4.3 / ART. Akıyor. CM vs de tabiki kasmıyor ama bu akıyor, çok iyi ya. Siz farketmediniz mi bence ses çıkışında bariz iyileştirme var.
Stock 4.4.3 / ART. Akıyor. CM vs de tabiki kasmıyor ama bu akıyor, çok iyi ya. Siz farketmediniz mi bence ses çıkışında bariz iyileştirme var.