Emrah_-06 Üye Ya işteyken telefonları topladılar acaba biri açtı oynadı diyemi düşündüm. Hani sıkıntı olsa şimdide çabucak biter
Ya işteyken telefonları topladılar acaba biri açtı oynadı diyemi düşündüm. Hani sıkıntı olsa şimdide çabucak biter
Emrah_-06 Üye Bigünlük gitmiştimde öyle adam eksik olduğu için iş esnasında telefonla uğraşılmasın diye
Invoke Üye Konu Sahibi 02samsat' Alıntı: 4.4.3 bana gelmemiş. gerçi telefonu yeni aldım. Genişletmek için tıkla ... Profilde G2 yazıyor.
02samsat' Alıntı: 4.4.3 bana gelmemiş. gerçi telefonu yeni aldım. Genişletmek için tıkla ... Profilde G2 yazıyor.
02samsat Üye -qarapapaq-' Alıntı: Profilde G2 yazıyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Yukledim @avast Evet profilde g2 yaziyor. Nexus u yeni aldim
-qarapapaq-' Alıntı: Profilde G2 yazıyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Yukledim @avast Evet profilde g2 yaziyor. Nexus u yeni aldim
02samsat Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hayırlı olsun. @02samsat Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
avast Üye 02samsat' Alıntı: Teşekkür ederim. Yukledim @avast Evet profilde g2 yaziyor. Nexus u yeni aldim Genişletmek için tıkla ... Neden gectin nexusa
02samsat' Alıntı: Teşekkür ederim. Yukledim @avast Evet profilde g2 yaziyor. Nexus u yeni aldim Genişletmek için tıkla ... Neden gectin nexusa