Invoke Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: Roota gerek yok demi kursam bide album kapak resimlerini nasil indircem Genişletmek için tıkla ... Gerek yok tabi de hala pa'da isen rootlu zaten cihazın. Boş kapağın ya da değiştireceğin kapağın üzerine uzun bas, açılan menüde seçenekler var.
avast' Alıntı: Roota gerek yok demi kursam bide album kapak resimlerini nasil indircem Genişletmek için tıkla ... Gerek yok tabi de hala pa'da isen rootlu zaten cihazın. Boş kapağın ya da değiştireceğin kapağın üzerine uzun bas, açılan menüde seçenekler var.
Invoke Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: Yok stock yuklu suanda guncelleme gelecekmiscya bu hafta Genişletmek için tıkla ... Kim dedi la? (Evet, okudum şimdi haberleri. ) Bootloaderı kapatmadıysan güncelleme alamazsın ki. (Sanırım, öyle olması gerek mantıken.)
avast' Alıntı: Yok stock yuklu suanda guncelleme gelecekmiscya bu hafta Genişletmek için tıkla ... Kim dedi la? (Evet, okudum şimdi haberleri. ) Bootloaderı kapatmadıysan güncelleme alamazsın ki. (Sanırım, öyle olması gerek mantıken.)
Invoke Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: E ben ikk stogs dondugumdede kapatmistim Genişletmek için tıkla ... Yani?
avast Üye aynen conwaynen asfsga tamam neyse ya clash of clans oynuyorumda cok bekletiyi daha hareketli oyunlar yokmu
aynen conwaynen asfsga tamam neyse ya clash of clans oynuyorumda cok bekletiyi daha hareketli oyunlar yokmu
Invoke Üye Konu Sahibi Rayman Fiesta Run, bu çok güzel bişi. avast' Alıntı: Oynadim bitirdim onu ben eski telle Genişletmek için tıkla ... Aynen ama nexus 5'e tekrar yükledim geçen gün.
Rayman Fiesta Run, bu çok güzel bişi. avast' Alıntı: Oynadim bitirdim onu ben eski telle Genişletmek için tıkla ... Aynen ama nexus 5'e tekrar yükledim geçen gün.
Emrah_-06 Üye Bende yüklü swiftkey apk mania diye arat yada forumdada vardır. Aynen most wanted da cok iyi. Bu aralar clash of clans dan sonra shadow fight 2 ye bağlandım ülkede engelli forumda var playden indiremezsiniz
Bende yüklü swiftkey apk mania diye arat yada forumdada vardır. Aynen most wanted da cok iyi. Bu aralar clash of clans dan sonra shadow fight 2 ye bağlandım ülkede engelli forumda var playden indiremezsiniz
mr.bell Üye 4.4.3 acaba 2 gün sonra gelecek mi? Birde benim ses düğmeleri bazen tepki vermiyor sonra çalışmaya başlıyor,sebebi ne olabilir?
4.4.3 acaba 2 gün sonra gelecek mi? Birde benim ses düğmeleri bazen tepki vermiyor sonra çalışmaya başlıyor,sebebi ne olabilir?