avast Üye hasan sende neden elemantal kurmadın birde pa nı nmesajlasma programı nedir ben hangouts kullanmak istemiyorum
hasan sende neden elemantal kurmadın birde pa nı nmesajlasma programı nedir ben hangouts kullanmak istemiyorum
mr.bell Üye Kurdum ama yeni sürüm Paranid kurunca silinmiş bende tekrar kurmaya üşendim.Hangouts var aynı.
mr.bell Üye Bende bir şey rica etsem,herkes *#*#4636#*#* yapıp pil bilgilerinden bir ekran görüntüsünü paylaşabilir mi?
Bende bir şey rica etsem,herkes *#*#4636#*#* yapıp pil bilgilerinden bir ekran görüntüsünü paylaşabilir mi?
avast Üye mr.bell' Alıntı: Bende bir şey rica etsem,herkes *#*#4636#*#* yapıp pil bilgilerinden bir ekran görüntüsünü paylaşabilir mi? Genişletmek için tıkla ... nerden cikti
mr.bell' Alıntı: Bende bir şey rica etsem,herkes *#*#4636#*#* yapıp pil bilgilerinden bir ekran görüntüsünü paylaşabilir mi? Genişletmek için tıkla ... nerden cikti
avast Üye kardesim suanda unlock yapıyorum sonra cwm sonra pa mr.bell' Alıntı: Yok ya daha çok batarya ile alakalı. Genişletmek için tıkla ... sorunmu varda senin bataryada ?tamam dır suanda rootlu cwm kurmam lazım sonra pa flaslıoycam
kardesim suanda unlock yapıyorum sonra cwm sonra pa mr.bell' Alıntı: Yok ya daha çok batarya ile alakalı. Genişletmek için tıkla ... sorunmu varda senin bataryada ?tamam dır suanda rootlu cwm kurmam lazım sonra pa flaslıoycam
avast Üye e tabi oyle benimkide oyle kardes ya ben bu rootu nexus tokllkitle yaptım cmw yerine twr yuklemis stoga donup cwm mni kuruyum
e tabi oyle benimkide oyle kardes ya ben bu rootu nexus tokllkitle yaptım cmw yerine twr yuklemis stoga donup cwm mni kuruyum
avast Üye twr beceremedim stock yukleyi p cwm ile gircem pa ya ama sey sorcam bende pie aktif olmadı hatta dokunmatik calısmadıcıkana yes deyince
twr beceremedim stock yukleyi p cwm ile gircem pa ya ama sey sorcam bende pie aktif olmadı hatta dokunmatik calısmadıcıkana yes deyince
avast Üye pa yuklu suanda elemantal kuruyorum da bu videodaki gibi olması icin elemantalın hangisini secmem lazım Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
pa yuklu suanda elemantal kuruyorum da bu videodaki gibi olması icin elemantalın hangisini secmem lazım Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız