Invoke Üye Konu Sahibi Hacı yarın tekrar dene, farklı sonuç alırsın. İstediğin uygulamanın playstore linkini bir at bakayım, bulmaya çalışırım apksini @Emrah_-06
Hacı yarın tekrar dene, farklı sonuç alırsın. İstediğin uygulamanın playstore linkini bir at bakayım, bulmaya çalışırım apksini @Emrah_-06
Invoke Üye Konu Sahibi Gapps kurarken, pa kurduktan sonra ota ile de indirebilirsin buradan minimal sürümü de indirebilirsin: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız minimal dediği içinde sadece temel şeyler var: google play vs. orada yazıyor zaten. g+ wallet google earth music vs gibi şeyler yok.
Gapps kurarken, pa kurduktan sonra ota ile de indirebilirsin buradan minimal sürümü de indirebilirsin: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız minimal dediği içinde sadece temel şeyler var: google play vs. orada yazıyor zaten. g+ wallet google earth music vs gibi şeyler yok.
avast Üye sizde hangisi var gapps olarak bendeki gapps senin pa konbusunda paylastıgın bu minimali mi kursam
avast Üye Bende 7-8 de millet basket oynar daha diye 8-9 9-10 demistimyedeklerini alıyorum resimlerin falan alsın pa kurcam bana power amp full verebilecek varmı mr.bell' Alıntı: Ben tam paket kurmuştum,kernel kullanmıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla ... ha sende neden elemantal yok
Bende 7-8 de millet basket oynar daha diye 8-9 9-10 demistimyedeklerini alıyorum resimlerin falan alsın pa kurcam bana power amp full verebilecek varmı mr.bell' Alıntı: Ben tam paket kurmuştum,kernel kullanmıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla ... ha sende neden elemantal yok