Hayır aslında gerçekten öyle % 10 luk bi fark oynar. Buda normal kullanımda 1 1,5 saat e falan denk gelir. Antutuya gelince ben onu yükleyip test yapma gereksinimi bile duymuyorum çünkü ço saçma. Telefonun hızı performansı ortada ordaki yalan yanlış şeylere gerek yok
Hayır aslında gerçekten öyle % 10 luk bi fark oynar. Buda normal kullanımda 1 1,5 saat e falan denk gelir. Antutuya gelince ben onu yükleyip test yapma gereksinimi bile duymuyorum çünkü ço saçma. Telefonun hızı performansı ortada ordaki yalan yanlış şeylere gerek yok
hani g2 nin bataryasi harika falan diyolardıya bende 2 gun gidiyo sanıyordum bugun test edince baktım nexusla aralarında 2-3 saat fark oynar diye dusundum
nasıl 9-10 saat fark olurmu okadar yaa simdi nexus la 4 saat ekran goruntusu alınca 13 saat acık kalıyo telefon g2ye 23 saat mi acık kalacak ? cm 11 nasıl ya varmı kullanan birde nexus icin 4.2.2 varmı antutu testi iyamak icin
Test için de CM11 kurun farkı görürsünüz
G2nin ekran süresi rahat 6 saati geçiyor bu da açık kalma süresinde bize oranla fark ettirir ama bu işler kullanıma bağlı
Ayrıca CM11 de G2yi geçiyor testte ama mühim değil o test ya
Ya bu clash of clans da zirt birt wifi kopuyo kafayi yiycem700mah fark var arada 10 saat fark ediyorsa uzulurum keske g2 alsaydim diye ya bugün test yaptiktan sonra rahatlamistim fark fazla değilmiş diye
10 saat fark atamaz en fazla 2 bilemedin 3 saat atsın. Bi de unutulmaması gereken bi konu var G2 gayet iyi optimize edilmiş nexus biraz yaban kalmış moto x dalvik ve bionic güncellemesini yaptım gecen gün pile bi artısı varmı pek anlamadım ama G2 yi solladım stoc romla insanın bi an hoşuna gidiyor
İyi forumlar..
4,4,2 dede bi sorun yok hic takilma, yasamadim henüz ve telefonda 58 uygulama kurulu bunlara asphalt8 mc4 falanda dahil takilma yasamadim kamerasiyla çekilmiş bir iki resim ekleyeyim buraya karari sen ver @jiraiya06
Pil 3 saat ekran la ful wifi acil 12 saat ama wifisiz mesajlaşma 3 saatle 16 saat falan buluyor konunun ilk sayfasına bakarsanız cm11 le 1,5 günü bile goruyo henüz 4.4.3 yayinlanmadi
Pil 3 saat ekran la ful wifi acil 12 saat ama wifisiz mesajlaşma 3 saatle 16 saat falan buluyor konunun ilk sayfasına bakarsanız cm11 le 1,5 günü bile goruyo henüz 4.4.3 yayinlanmadi
Bahsettiğim 4 saat ekran suresi ile ful 3 g acik + clash of clans oynayarak 12 saat bir iki sayfa geride vardi 4,4,3 test aşamasında henüz yayinlananda Amerika da bi operatöre yayinlandi sadece ama gelmesi yakindir malum nexus lar güncelleme beklemiyor pek