Saolasin daha iyisi senin oldun spigen kilif var neohybrid de aosp yuklemedim bu uzaktan kumanda zimbirtilari falan hosuma gitti sarj icib iphone u verdim bide malun bu sene iphone 5 öldürücü guncellemesini alacak zorlayacaklar cihazi bende patlamadan elden cikariyim dedim
Saolasin daha iyisi senin oldun spigen kilif var neohybrid de aosp yuklemedim bu uzaktan kumanda zimbirtilari falan hosuma gitti sarj icib iphone u verdim bide malun bu sene iphone 5 öldürücü guncellemesini alacak zorlayacaklar cihazi bende patlamadan elden cikariyim dedim
Dun telefonu degistigimiz adam sikinti yapti iste aptal herife orjinal sarj aletini veriyim demistim almadan gitmisti dun aradi ikinci gun iste bu telefon yavas sarj oluyor 5 saatte doldu hemen bitti falan dedi bende orjinalini verdim bulusup bugun aramadi bakalim sarji cabuk bitiyo falan diyirduda ne olur bilmiyorum adamada 50 kere kullanima gore degisir dedim
Islemci gpu icin degilde geciecekse kasa icin gecilir ama mesut cevik in bir incelemesini izlediktenvsonra ldigim telefonu uzun sure kullnmsy krr verdim iphone u verip 23 ay garantili g2 aldim garanti bitene kadar g2 belki sorun cikarsa g3 falan verirler
Geçeceğim demedim ama öyle bir ihtimal var. Eğer Nexus'u kardeşime verirsem... Nexus 5'i satmak, değiştirmek gibi bir durumum yok. Aslında Z2 alsak değişikli bile kullanırız.
Nexus 5 daha bayağı uzun süre gider.
Geçeceğim demedim ama öyle bir ihtimal var. Eğer Nexus'u kardeşime verirsem... Nexus 5'i satmak, değiştirmek gibi bir durumum yok. Aslında Z2 alsak değişikli bile kullanırız.
Nexus 5 daha bayağı uzun süre gider.