Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

zookayy

Üye
Güzel değilmiş beya geri güncellemeyi kaldırdım alt menü çok kalın kalmış ama hala şarjı sömürmeye devam ediyo en iyisi 4.4.3 ü beklemek

zookayy

Üye
Arkadaşlar yukardan inen menüyü stock romda düzenleme (bir özellik ekleme felan) imkanı yok mu ya hayır ekranı döndürme niye yok yani atsana bi kısayol

Tepkiler: avast

avast

Üye
Haha evet bende senesinde beceremedim

Ekleyebilme şansımız varsa bende el feneri kısayolu istiyorum. Kamera güncellemesini beğendim bu arada

avast

Üye
Bende begendim

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hilmi bunu sevdi.

PCde değilim, bakamıyorum ama xda kesin vardır, stock rom için istediğiniz ayarlar. Araştırın biraz ama en azından root gerekir.

Tepkiler: Amaru Shady
Odun gibi değil mesela arayüz falan daha iyi olmuş lens bulanıklığı falan çok iyi

avast

Üye

Tam ortada donen şey ne anlatmaya calisiyo bana

Bekliyo gibi bişey. Kayıta başlayınca gidiyo zaten
Hilmi bunu sevdi.

PCde değilim, bakamıyorum ama xda kesin vardır, stock rom için istediğiniz ayarlar. Araştırın biraz ama en azından root gerekir.
Root da sıkıntı şimdi ya

mr.bell

Üye
O dönen şey diyor ki;dik video mu çekilir yan çevirsenene

Tepkiler: Amaru Shady ve avast

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Root yapmak isteyenler için gerekli bilgi birinci mesajda linkte var.

Arkadaşlar aranızda Fifa 14 yükleyebilen var mı. Ben kaç defa denememe rağmen, her defasında hata veriyor. Önerilerinizi bekliyorum.

mr.bell

Üye
Ekran döndürme kapalı olabilir mi

Onla alakası yok bence sonuçta dikde çeker isteyen

mr.bell

Üye
Onunla alakalı,dilerseniz ekran döndürmeyi açıp video çekme kısmına gidip deneyebilirsiniz.Dik video çekmek pek mantıklı değildir,zira izlyeceğiniz televizyon ve bilgisayar yatay ekran.Haaa ben televizyonu dikerim öyle izlerim diyorsanız bilemem

Tepkiler: Invoke

avast

Üye
Evet onunla alakaliymis

mr.bell

Üye
Tapatalk kullanıyorum lakin mesajların altında imza çıkmıyor falanca şeyden gönderildi diye,kontrol ettim kapalıda değil niye ki?