Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Boot kilidini acmam gerektiğini de söyleseydiniz

Açman mı gerekiyormuş? Bilmiyordum ki. Developer preview'de gerekiyordu ama...
Ya da çift tıklamak yerine orada yönetici olarak cmd açarsanız sonra;
fastboot devices
flash-all
bitti.

Neyi yanlış yaptın anlamadım yukarıda yazdıklarını?
Dediğin gibi indirdim 5 in image dosylarını. Kapattım aldım o moda sonra bağladım flaş al a tikliyom yapiyo telefon aynisi gibi aciliyo herşey silinmiş o kadar. Bide driverlarla ugrastim. Sonra biyerde okudum boot açma falan her yerde karışık kurusuk. En son yine o moda alıp cmd den açtım flasladiktan sonra geri kapattım

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Yüklendi mi sonunda?

Hem de emin olmak için kaç kere yükledim birazda olayı anlamak için. Sen o anlatımın başını bt acacaklarınıda yazda sıkıntı yasamasinlar benim gibi abi 5 dk lık ise kaç saat uğraşmışım ya

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Bilmiyordum ki ya, kusura bakma. Bende zaten açık olduğu için sıkıntı olmadı tabi.
Yazayım hemen.

Bide nette karışık. Direk cmd den yapılışını kısaca gecersen daha iyi olur. BT açıkken garanti dışımı ? Root da yapsammı ya

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Düzenledim. Root nasıl yapacağını anlatan linki attım bir kaç mesaj önce yapmak istersen sen bilirsin. O basit.

BL açıkken garanti dışı(diyorlar), tekrar bl kapatmak için "fastboot oem lock" yazıyorsun cwmden. Yazdım şimdi bunları o konuya.

NEXUS

Üye
Ben yüklüyorum şuan

Aynen onuda kendim deneyerek buldum cmw yükleme ne bide. Yazmissin ya oraya stock flaslama cwm yüklemek istersen diye android 5 in root unuda anlatmissin oradan yaparım yaparsam. Oda clash of clans daki xmodgames için

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Clockworkmod, cwm, custom recovery. Rom ya da değişik zipler flashlayabilirsin onun aracılığıyla, xperia klavye gibi ya da işte vs...
Arkadaş o konuyu da yanlış yazmışım, neyse ki kimse uygulamamış. Neyse düzelttim şimdi.
recovery'i kernel gibi flashlatmışım yanlışlıkla. Açılmazdı valla telefonunuz. :agsagasgsdg

Tabi tekrar doğrusunu flashlayınca düzelirdi de zaten düzenledim konuyu şuan sıkıntı yok.

Vizelerden kafam çok iyi ya. afasgsdgsdhgx

NEXUS

Üye
Benimki iniyor

Sana güvenip is yapılmaz la önce yanlış yaptiriyon sonra doğrusunu

Yoo ben yapamayarak farkettim bt açacağımızı niye söylemiyon ilk yapiyom bide yüreğimemi indircen

Tepkiler: Invoke
Google play müzik şarkıları çalmıyo ua

avast

Üye
kardes bootloader kilidinia acmadan nexus toolkitde yuklemiyo flash all da yuklemiyo stogu 4.4.4 u bile bl acık degilken kuramazsın ben ilk kuruusumda lolipopu yanlıslıkla dp yi kurmusum sonra indirdim finali

NEXUS

Üye
Ben yükleyeli 1 saat oldu çok iyi ya gerçekten mükemmel

Google play niye çalmıyo şarkıları ya

ya bende yükliceemde pc den klon imei olduğu için cesaret edemiyorum ota bekliyorum onunda geleceği yok ))

avast

Üye
Tepkiler: TeknoÖmer