byAndroid Üye Arkadaslar sdk kod yazdirmayi biliyorsaniz zaten nexus 5 cihaziniza L yuklersiniz googlenin sitede mevcut
Arkadaslar sdk kod yazdirmayi biliyorsaniz zaten nexus 5 cihaziniza L yuklersiniz googlenin sitede mevcut
avast Üye byAndroid' Alıntı: Arkadaslar sdk kod yazdirmayi biliyorsaniz zaten nexus 5 cihaziniza L yuklersiniz googlenin sitede mevcut Genişletmek için tıkla ... Dostim sdk onemli degil o beta2 biz final surumunu bekliyoruz
byAndroid' Alıntı: Arkadaslar sdk kod yazdirmayi biliyorsaniz zaten nexus 5 cihaziniza L yuklersiniz googlenin sitede mevcut Genişletmek için tıkla ... Dostim sdk onemli degil o beta2 biz final surumunu bekliyoruz
byAndroid Üye avast' Alıntı: Dostim sdk onemli degil o beta2 biz final surumunu bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Cikar yakinda az kaldi hocam
avast' Alıntı: Dostim sdk onemli degil o beta2 biz final surumunu bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Cikar yakinda az kaldi hocam
NEXUS Üye avast' Alıntı: Ben daha dp bile kurmadim finali kurarim diye Genişletmek için tıkla ... Ben DP yi kurdum , kurulum ekranı yeter
avast' Alıntı: Ben daha dp bile kurmadim finali kurarim diye Genişletmek için tıkla ... Ben DP yi kurdum , kurulum ekranı yeter
NEXUS Üye avast' Alıntı: Kardes ota dir o ota gec geliyo zaten Genişletmek için tıkla ... Valla bilemiyorum inşallah yayınlanır da yüklesek
avast' Alıntı: Kardes ota dir o ota gec geliyo zaten Genişletmek için tıkla ... Valla bilemiyorum inşallah yayınlanır da yüklesek