Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Çok iyi ya @mr.bell

Hacı başka ne var ki ya klavye? İsim var araştıralım ama aklıma bir şey gelmiyor. Diğerleri zaten markette mevcut olanlardır, marketten bak, buradan apksini indir dene.

Tepkiler: mr.bell
swiftkey'den başkasını bilmem ben
touchpal var çok kişi önerdi de ben yıllardır swiftkey kullanıyorum bundan şaşmam ama siz deneyebilirsiniz

Tepkiler: TeknoÖmer

wwwhmz

Üye
Buradan spariş verebilirsiniz

Tepkiler: TeknoÖmer

mr.bell

Üye
Mümkünse samsung note 3 te kullanılan klavye olursa makbule geçer.Ben bir kaç tane buldum ama çalıştıramadım.

wwwhmz

Üye

Çok iyi ya @mr.bell

Hacı başka ne var ki ya klavye? İsim var araştıralım ama aklıma bir şey gelmiyor. Diğerleri zaten markette mevcut olanlardır, marketten bak, buradan apksini indir dene.
Bu hangi tema? Çok güzelmiş, link atar mısınız?

Son düzenleme:

avast

Üye
Aliexpresten jelatin aliyorum 10 tanesi 3 dolar

mr.bell

Üye
Benim mesaj arada kaynamış sanırım
Aman diyeyim çok ucuz kullanmayın bir faydası olmuyormuş diye okumuştum.

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Veu'yu ben pek sevmedim buna göre. İlk defa böyle aylardır aynı temada aynı romda kalıyorum ya, adamlar çok iyi. objects#material style, flux ikonları, xperia klavye,walkman, flux'un fontu, PA. :eek:

--__________

Hacı note 3 klavyesi var mı öyle bilmiyorum. Belki sammy rom şarttır ama şu aralar biraz yoğunum da. :eek: fırsat olur da bulursam, paylaşırım.

pa mi kullanıyosun şimdi

mr.bell

Üye
Bekleyeceğim o zaman.Peki bu kullandığın tema burada var mi?
Bende uzun süredir stock tema üzerine flux ikon paketi kullanıyorum çok sade ve gözü yormuyor bence

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sende de pa 4.6 beta 1 ve ex1.05 mi kurulu @mr.bell?

Lightbulb çalışıyor mu?

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bekleyeceğim o zaman.Peki bu kullandığın tema burada var mi?
Bende uzun süredir stock tema üzerine flux ikon paketi kullanıyorum çok sade ve gözü yormuyor bence

Aynen, sade iyidir. Var ya android tema bölümüne objects yaz çıkar herhalde. Olmadı aradığınız uygulamayı marketmilita da bulabilirsiniz, çok reklam giriyor ama. =P

mr.bell

Üye
Aynen öyle olması lazım en son sürüm ikiside.Şimdi farkettim fener çalışmıyor malesef neden olaki acaba.

mr.bell

Üye
O adam hızlı baya ya halleder bence hemen

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Beta olduğuna bakma.