Öneri Nexus 5 aldım.

Sponsorlu Bağlantılar

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 aldım.
arkadaşlar iyi günler 1 hafta önce nexus 5 aldım. ilk android telefonum. bikaç birşey sormak istiyorum.
1-telefonun şarjı tahmin ettiğimden az gidiyor,3g internet açık parlaklık %70-80 olarak kullanmak istiyorum çok bişey yapmasam bile akşamı zor çıkarıyorum. acaba biraz daha performans için ne yapmalıyım.
2-rom-root olayları kısaca nedir daha ileride yapsam daha mı iyi
3-rom-root atmadan apk ile oyun yükleyebilir miyim
şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
3- evet yükleyebilirsin :-D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
apk için ne root a ne de rom a gerek var.Yeni cihazın hayırlı ugurlu olsun.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
1-Akıllı telefon ve bu şekilde kullanmak istiyorsanız yapılacak bir şey yok.
2-Root basit bir işlemdir.Sistemde tam yetkiye sahip olmanızı sağlar.Mesela rom atacaksanız veya gereksiz bir uygulamayı kaldıracaksanız root yetkisine sahip olmanız gerekir.Rom iki çeşittir.Stock ve Custom rom.Stock orjinal romdur.Custom geliştiriciler tarafından oluşturulan romlardır.Talimatlara uygun şekilde yaparsanız zararı yoktur.Aksi halde cihazınız kullanılamaz hale gelebilir.
3-Evet yükleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS, FastBreaker ve B.A.R.O.N
mcnpl4

mcnpl4

Üye
rom root bulasma telefon cok iyi zaten. ileride kisisellestirmek istersen bulasirsin. sarj omrunu arttircam diye cok ugrasma bence. parlaklim otomatik olsun istersen sebekeyi sadece 2g olarak kullanirsin sana kalmis

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için sağolun arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
harmless07

harmless07

Üye
gece yatarken parlaklığı azaltabilirsin

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Teknosa da inceledim Nexus 5 i.
Kamerasını görünce hemen yerine koydum. Benim için hayal kırıklığı oldu yine Nexus 4 den sonra...

• Beğen
Tepkiler: mısto61 ve İhtiyar007
xmustx

xmustx

Üye
güle güle kullanın.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim,ama kamerasından gayet memnunum HDR modu gayet iyi

Invoke

Invoke

Üye
Bence de kamerası gayet iyi. Nexus 4'ün multimedia yönünde zayıflığı vardı ama Nexus 5 gayet iyi, her açıdan fiyatını hakkediyor, diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun.

Telefon hafızasında yine de sdcard diye bir bölüm olması lazım. apk'yi direk kurarsın, dosyaları da sdcard/android/obb yoluna atarsın. Root'a bu işlem için gerek yok.

CM11'de şarj daha uzun gidiyor. Kernel ile alakalı bir durum olsa gerek, stock kernelde governor: ondemand olarak ayarlanmış, cmde kernel interactive çalışıyor, biraz daha uzun gidiyor şarj. Bunu ayarlayabilirsin aslında illa cm kurmana gerek yok ama en azından root yapman gerekir. Çok da gerek yok, sen bilirsin. 2300mah batarya ile ancak bu kadar oluyor, fazla yapacak bir şey yok

Seni şöyle alalım: Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek - MaxiCep :cool

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
messevim

messevim

Üye
Teknosa da inceledim Nexus 5 i.
Kamerasını görünce hemen yerine koydum. Benim için hayal kırıklığı oldu yine Nexus 4 den sonra...
LG G2 ye göre kıyasladığımız da hangi telefonun kamerası daha iyi ?

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kamera olarak Nexus 5, G2 nin yanına yaklasamaz.
G2, lumia 1520 , Note 3 , Z2 ve G2 pro lite kamera olarak en iyi cihazlar olarak görünüyor su an .

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
Kamera olarak Nexus 5, G2 nin yanına yaklasamaz.
G2, lumia 1520 , Note 3 , Z2 ve G2 pro lite kamera olarak en iyi cihazlar olarak görünüyor su an .
dostum bu konu g2 ile nexus 5 in kamera karşılaştırma konusu değil, ikincisi ben nexus 5 in kamerası g2den veya saydıklarından iyi de demedim. sen gelip nexus 5in kamerasına berbat dedin ben de hayır bence iyi bana yetiyor dedim. olay bu :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
dostum bu konu g2 ile nexus 5 in kamera karşılaştırma konusu değil, ikincisi ben nexus 5 in kamerası g2den veya saydıklarından iyi de demedim. sen gelip nexus 5in kamerasına berbat dedin ben de hayır bence iyi bana yetiyor dedim. olay bu :)
Arkadaşın sorusuna cevap vermiş. :oke:

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
Takipçi Satın Al

Üst Alt