Öneri Nexus 5 aldım.

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

tapatalk

tapatalk

Üye
5s güzel çekiyormuş.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar,biraz zaman geçsin root da atarız inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

salihinanciii

Üye
Yazilimi degistirme root veya rom a bulasma kitkatla devam et en yeni guncellemeyi aksamina al

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Dede
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
1-Akıllı telefon ve bu şekilde kullanmak istiyorsanız yapılacak bir şey yok.
2-Root basit bir işlemdir.Sistemde tam yetkiye sahip olmanızı sağlar.Mesela rom atacaksanız veya gereksiz bir uygulamayı kaldıracaksanız root yetkisine sahip olmanız gerekir.Rom iki çeşittir.Stock ve Custom rom.Stock orjinal romdur.Custom geliştiriciler tarafından oluşturulan romlardır.Talimatlara uygun şekilde yaparsanız zararı yoktur.Aksi halde cihazınız kullanılamaz hale gelebilir.
3-Evet yükleyebilirsiniz.
Cwm olmadan nasil rom atacak ? :) root sadece program seklinde kurulan cwmlerde gerekli.

NEXUS

NEXUS

Üye
Cwm olmadan nasil rom atacak ? :) root sadece program seklinde kurulan cwmlerde gerekli.
Nexus Root Toolkit İle Root Atılabiliyor Bir Tıkla Custom Recovery'yi kurunca atıp wipe yapıp flashlamak yeterli oluyor nexuslarda :)

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
ya sürekli wifi olan biyerde olsam 3gye gerek kalmaz,whatsapp ve snapchat için gerekli,2g de işimi görür heralde. o zaman akşamı rahat görüyorum. sağolun arkadaşlar :)
Nexus gitmezki hic sarji.gunde 2 kere takarsin emin ol.ben 2gde kullaniyorum 1 gun yetiyor.oynamasam 2 gunde gider

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
Nexus gitmezki hic sarji.gunde 2 kere takarsin emin ol.ben 2gde kullaniyorum 1 gun yetiyor.oynamasam 2 gunde gider
3g sürekli açık ekran parlaklıgı en az yarıda ara ara facebook instagram bakıyorum,1 saat oyun oynuyorum sabahtan akşamı çıkarıyor

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
fk555897

fk555897

Üye
Rom ve root atmadan telefona apk'ları rahatlıkla kurabilirsin. Pil tüketimini kısma için de parlaklığı iyice düşür ve güç tasarrufu modunu aktif hale getir. Root ve Rom konusunda da şimdilik atmamanı öneririm. Root atınca telefon garantiden çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Root at bence.du.battery saveri yukle programin icinde uyku modunda cpu frekansi azaltma var onu etkinlestir.bende acik mesela gece.birakiyorum sabah bakiyorum en fazla %2 inmis oluyor.ama.guncelleme gelmez orasi ayri

Invoke

Invoke

Üye
Root at bence.du.battery saveri yukle programin icinde uyku modunda cpu frekansi azaltma var onu etkinlestir.bende acik mesela gece.birakiyorum sabah bakiyorum en fazla %2 inmis oluyor.ama.guncelleme gelmez orasi ayri

Uykudayken cpu frekansı zaten düşer.

Takipçi Satın Al

Üst Alt