Haber Nexus 4 Kullanıcılarına Müjde

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 Kullanıcılarına Müjde

Nexus 4 Kullanıcıları İçin Sevindirici Haber:

Google Çalışanlarının Android L işletim sistemiyle çalışan Nexus 4'leri denediği ifade ediliyor.

Google'nin Haziran Ayında Google I/O 2014'de Tanıttığı Android L sürümü etkinlikten bir gün sonra beta olarak Nexus 5 ve Nexus 7 (2013) için sunulmuştu. Nexus 4 kullanıcıları bundan mahrım bırakılmıştı.

Ancak şimdilik Google tarafından es geçilen Nexus 4 için Android L işletim sisteminin yayınlanması için hazırlıklar başlamış durumda. Her ne kadar işletim sisteminin beta sürümü Nexus 4 kullanıcılarına sunulmamış olsa da, Google çalışanlarının Android L kullanan Nexus 4'leri denemeye başladığı söyleniyor

Kısaca Android L Nexus 4 Kullanıcılarına Geliyor :)

Kaynak:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: lazye

Invoke

Invoke

Üye
Gelsin tabi. Bi zahmet.

• Beğen
Tepkiler: lazye ve .NeXuS.
lazye

lazye

Üye
Bu iyi haber nexus 4 kullanıcıları için :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Zaten Gelmesi Gerekiyordu , o kadar satış rakamı kıran bir telefon. :)ve işlemciside güzel android m nin de gelmesi gerekir de google işlemcisini , öçzelliklerini , süresini vs.. mahzeret eder :D

• Beğen
Tepkiler: lazye
Invoke

Invoke

Üye
Güzel custom romlar çıkar M için. :D

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Iyi haber olmuş nexus 4 Kullanıcıları için bence de gelmesi Lazımdı boşuna destek alan en iyi telefonlar nexus dememiş olurlar :)

• Beğen
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Nexus farkını göstermiş gene. Nexus 4'e güncelleme vererek güven verirse Nexus 6 sağlam satış yapar.

• Beğen

furkankaya559758

Üye
Vermese kötü yapardı zaten.

• Beğen

Üst Alt