mürteza16
Üye
Kariyer isim değiştirme:kardes kariyer ismini degistirip bana atarmisin rica etsem kariyer ismi Ali kerem yapip atabilirmisin?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kariyer isim değiştirme:kardes kariyer ismini degistirip bana atarmisin rica etsem kariyer ismi Ali kerem yapip atabilirmisin?
Bende kariyer var sende demek ki görünmüyor.Kayıtlı kariyer yok u yoksa sorun sadece bende mi
Kariyer isim değiştirme:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kariyer isim değiştirme:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
mankigame mi ole birsey diyo galiba 
Telefonuna root exploreri yükle. Root exploreri aç. Data/data/com.newstargame.newstarsoccer klasörünü aç. Sonra klasorun içinde olan monkeygame.xml dosyasini sdcardinin ana dizinine at. SD cardini bilgisayara bağla. Monkeygame.xml dosyasini bilgisayarda yeniden adlandir de. Monkeygame.txt yap. Dosyayi aç. Orada orjinal kariyerin adini bul. Sonra orjinal adi silip kendi adini yaz. Dosyanin adini tekrar monkeygame.xml yap. SD cardi telefona tak. Root explorer ile data/data/com.newstargame.newstarsoccer klasörünün içine monkeygame.xml dosyasini at.Hangi dosyayi txt yapiyor anlamadimkimankigame mi ole birsey diyo galiba
![]()
Telefonuna root exploreri yükle. Root exploreri aç. Data/data/com.newstargame.newstarsoccer klasörünü aç. Sonra klasorun içinde olan monkeygame.xml dosyasini sdcardinin ana dizinine at. SD cardini bilgisayara bağla. Monkeygame.xml dosyasini bilgisayarda yeniden adlandir de. Monkeygame.txt yap. Dosyayi aç. Orada orjinal kariyerin adini bul. Sonra orjinal adi silip kendi adini yaz. Dosyanin adini tekrar monkeygame.xml yap. SD cardi telefona tak. Root explorer ile data/data/com.newstargame.newstarsoccer klasörünün içine monkeygame.xml dosyasini at.
Rootsuz kullanabiliyorsun.Eyvallah peki root explorer icin telin rootlu olmasi lazim?
Rootsuz kullanabiliyorsun.

Data dosyasini görebilmek için root lazimmiş.Bahaettigin data klasörünün içinde data klasörü yokki![]()

Netim çok yavaş upload etme imkanim yok.Senin tel rotlu ise bana Ali kerem adli kariyer olan apk atabilirmisin?
Peki tesekkurler facebook veta twitter adresini verebilirmisin bir kac sorum daha olacak sanaNetim çok yavaş upload etme imkanim yok.

Para hilesi olmuyor ama yeni kariyerde pro lisans+saha ve hava hilesi olan var.hem hileli olup hem kendimize yeni kariyer acabilecegimiz yok mu kardesim
para hilelisi de var ama kariyeri degistiremiyorsun ondadaPara hilesi olmuyor ama yeni kariyerde pro lisans+saha ve hava hilesi olan var.
Ben hi-level tabletimde denedim. Hile var. Oyuna girince dili türkçe yap. Yüklü olan kariyere gir. Kariyerde 55 bini geçik para var.çalışıyor mu deniyen var mı ?