parsankara
Üye
[Dev Konu]New Star Soccer Para Hilesi
Merhaba arkadaşlar. New Star Soccer[NSS] oyununda para hilesi daha doğrusu para bugu nasıl yapıldığını göstereceğim. Bu açık sayesinde dilediğiniz kadar para yapabileceksiniz. Ben 2 dakikada 1,000 civarı para yapıyorum.
Arkadaşlar işin mantığı şu. Slota giriyoruz. 2 tane nesne yan yana geldince oynaya basar basmaz telefonumuzdan veya tabletimizden menüye atma tuşuna basıyoruz. Ve tekrar oyuna döndüğümüzde 150$ veya 350$ kazanmış oluyoruz.
Resimli Anlatım:
1) Oyunumuzu açıyoruz ve HAYAT bölümüne giriyoruz.
2)KUMAR bölümüne giriyoruz.
3)SLOTLAR'a basıyoruz.
4)Bakıyoruz eğer 2 nesne yan yana gelmiş ise oynaya basıp menü tuşuna basıyoruz eğer gelmemişse gelinceye kadar geri yapıp tekrar kumara giriyoruz.
5)2 tane nesne yan yana gelinceye kadar geri gidip tekrar slotu açıyoruz.
6)Resimdeki gibi 2 tane nesne yan yana gelince OYNA'ya basar basmaz menüye gitme tuşuna basıyoruz ve gerisi video olduğu gibi...
Arkadaşlar işin mantığı şu. Slota giriyoruz. 2 tane nesne yan yana geldince oynaya basar basmaz telefonumuzdan veya tabletimizden menüye atma tuşuna basıyoruz. Ve tekrar oyuna döndüğümüzde 150$ veya 350$ kazanmış oluyoruz.
Resimli Anlatım:
1) Oyunumuzu açıyoruz ve HAYAT bölümüne giriyoruz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2)KUMAR bölümüne giriyoruz.
3)SLOTLAR'a basıyoruz.
4)Bakıyoruz eğer 2 nesne yan yana gelmiş ise oynaya basıp menü tuşuna basıyoruz eğer gelmemişse gelinceye kadar geri yapıp tekrar kumara giriyoruz.
5)2 tane nesne yan yana gelinceye kadar geri gidip tekrar slotu açıyoruz.
6)Resimdeki gibi 2 tane nesne yan yana gelince OYNA'ya basar basmaz menüye gitme tuşuna basıyoruz ve gerisi video olduğu gibi...
Yönetici tarafından düzenlendi:
Çok mu tembeldim nedir. Neyse, iyi oyunlar.