New Fully Zoom Effects by citymen34

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alici-35

alici-35

Üye
    Konu Sahibi
New Fully Zoom Effects by citymen34
Zoom effects yeni tarsı ile buyrun arkadaşlar.........

[video=youtube;U6DS6RlNj8Q]http://www.youtube.com/watch?v=U6DS6RlNj8Q[/video]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

alici-35

alici-35

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler

alici-35

alici-35

Üye
    Konu Sahibi

hizan

hizan

Üye
teşekkürler.

akifd

akifd

Üye
Teşekkür bu gibi şeyler fp1 için çıkmadımı artık çıksın ya cihaz iyice yaygınlaştı ama hala fp1e özel birşeyler çıkmıyor

• Beğen
Tepkiler: alici-35
alici-35

alici-35

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

İnan bilmiyorum kardeşim istersen kurtuluş40 abiye pm at gerekli bilgiyi alabilirsin gibi geliyor :bilmm

zorrbeyy2

zorrbeyy2

Üye
bunu nasıl yüklicez sis filan deyil yardımcı olursanız memnun olurum tşkler

• Beğen
alici-35

alici-35

Üye
    Konu Sahibi
Hemen yardımcı olayım kardeşim öncelikle telefonun hack'lı olmalı yoksa kesinlikle yükleyemessin diyelim hacklı ozaman burdaki link i tıklarsan kesinlikle yapabilirsin bu tarz effect ler sis olarak mevcut değil henüz klasör olarak atıyorsun telefona link i paylaşıyorum kardeşim buyur http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...i-yukleme-guncelleme-28-04-2012-a-576972.html eğer anlamadığın yer olursa bana pm atabilirsin elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım kardeşim kolay gelsin iyi forumlar.....

zorrbeyy2

zorrbeyy2

Üye
acıklamanız için cok tşkler ama galiba benim tlf unum hack lı deyil effect klasörü nü bulamadım yine de ellerinize saglık yüklenseydi güzel olurdu gibime geliyo

alici-35

alici-35

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim effect klasörü diye bir şey yok zaten telefonunda onu telefonu hack ladıktan sonra sen ekliyorsun yardımcı olmamı istediğin bir şey olursa herzaman pm atabilrsin kardeşim

zorrbeyy2

zorrbeyy2

Üye
Rica ederim kardeşim effect klasörü diye bir şey yok zaten telefonunda onu telefonu hack ladıktan sonra sen ekliyorsun yardımcı olmamı istediğin bir şey olursa herzaman pm atabilrsin kardeşim

hack li yapabilirmiyim peki bu tlf unumu

• Beğen
alici-35

alici-35

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle yapabilirsin kardeşim belle yine hacklendi diye aratırsan bu forumda mevcut çünkü yada buyur kardeşim ben link ini vereyim sana buyur http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-yine-hacklendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

zorrbeyy2

zorrbeyy2

Üye
tşkler link den yaptım ama son installserver pac ı X-ploreile beraber yükliyemedim ayarlarıda yaptım ama klasörü pc de göremedim yinede tşkler kardeşim sgol

• Beğen
alici-35

alici-35

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olabileceğim bir şey olursa burdayım kardeşim ben iyi forumlar....

TrBelle

TrBelle

Üye
ya kusura bakmayın bu konuyla pek alakası yok ama bu zip dosyalarını telefona nasıl yüklücez ?

• Beğen
alici-35

alici-35

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim zip dosyası olarak yüklemiyorsun telefon formumuzda effect yükleme diye aratırsan sana yardımcı olacak olan konuyu bulursun eğer bulamassan bana pm atabilrsin kardeş......

TrBelle

TrBelle

Üye
abi sen direk söylesen :D

- - - Eklendi - - -

sadece zip olan dosyaları telefonda nasıl çalıştırcam veya telefona nasıl yüklücem ?

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt