NetQin Mobile Antivirus 3.2 versiyon 9.4 v.5 ÜCRETSİZ TAM SÜRÜM

Sponsorlu Bağlantılar

_PaNiK__YoK_

Üye
Kardeşim ellerin dert görmesin allah razı olsun valla süper program wifi ile bağlanıp güncelleştirdimmi dahada güzel olcak sağolasın :)

mrphs

Üye
tesekkurler

_yoldaş_

Üye
teşekkürler

ryuk

ryuk

Üye
Teşekkürler...

ozcemoz

Üye
n95 uygulama telefonla uyumlu değil hatasi veriyor

yalin_384

Üye
çok saol

berfin beril

Üye
sadıc allah razıolsunda bu programı nasıl indircezz benim tel e71

Necmati

Necmati

Üye
çalışırsa süper olcak :D eyvallah

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
sadıc allah razıolsunda bu programı nasıl indircezz benim tel e71
Nasıl indiricez derken kastedtiğin nedir !linki tıklaman yeterli ondan sonrası tarayıcı otomatık olarak yapmakta eğer telefonu kastedıyorsan E71 im olmadıgı ıcın bılgı veremıcem ancak ve sanırım ordada aynı olmalı lınkı tıklaman yetmelı yanı ,ayrıca tesekkurler...
çalışırsa süper olcak :D eyvallah
Umarım çalışır Arkadaşım Rica ederim...

prince22

Üye
bnde yükledm telefona bugün trama yaptık fakat bluetoothla birsey gönderdim ve antivirus yok gbi dvrndı telefon hcbrsey sormadı lutfen yardım edn teşekkürler buarada cok güzel bi program ellerine sağlık:)

Chatlack007

Chatlack007

Üye
güzel bir program saol

olciay

olciay

Üye
    Konu Sahibi
bnde yükledm telefona bugün trama yaptık fakat bluetoothla birsey gönderdim ve antivirus yok gbi dvrndı telefon hcbrsey sormadı lutfen yardım edn teşekkürler buarada cok güzel bi program ellerine sağlık:)
Öncelikle Teşekkür ederim , soruna gelirse ; program ılk kuruldugunda settings(ayarlar) kısmından bluetooth secenegı kapalı olarak calısmaya baslıyor bunu ayarlardan tıklama kutusunun ıcını doldurarak aktıf hale getırebılrsın...
güzel bir program saol
Rica ederim...

prince22

Üye
teşekkür ederm oldu sağol birşey daha sorucam bu antivirüs nokia 5230-da da çalışırmı onunda işletim sistemi aynı galiba

futbol123

futbol123

Üye
teşekkurler

uuR Aky

Üye
saol kardes eline saqlık

Üst Alt