olciay
Üye
Rica ederim güle güle kullan kardeşim...Sağol kardeşim çok iyi çalışıyo![]()
Rica ederim güle güle kullan kardeşim...Sağol kardeşim çok iyi çalışıyo![]()
Rica ederim...saolllllllllllllllllllll
Sağol kardeşim çok iyi çalışıyo![]()

Kart'ta virüs oldugunu nasıl anladıgını soylersen ıyı olur cunku egerki pc ye takıyorsan ve pc ınde vırus programı varsa telefon ıcındekı hafıza kartını okuyordur ve sebepte budurki pc ıcın yapılmıs vırus programları cep telefonlarındakı bazı programları vırus daha dogrusu tehdıt olarak gorebılıyor sende buna ıstınaden cep telefonları ıcın yazılmıs vırus programlarını yukledıgınde halıyle herhangı bı tehdıt unsuru goremıyorlardır bu sadece bu program ıcın degıl tum cep telefonları vırus programları ıcınde boledır...nasıl çalışıyor ben anlamadım. bende 5800 var ve 2 gün önce hafıza kartıma virüs bulaştı ve ne yaptıysam silemedim. burdaki virüs programları da sözde virüs tarıyor ama hiç bulamıyor.![]()
Rica ederim güle güle kullan...teşekkürler sağol dostum
Eyvallah Saolasın...evet sorunsuz bi sekilde calısıo emege saygı cok tesekkrler elinize saglık
Satio 'da çalışmamaktadır... ben teşekkür ederim...Merhaba;SE Satio yüklendi fakat proğrama giriş yapıldığında boş ekranda donup kalıyor, yaklaşık 1-2 dk beklemeden sonra proğramdan kendisi çıkış yapıyor.Tşk.
Satio 'da çalışmamaktadır... ben teşekkür ederim...
Şahsi fikrim her zaman KASPERSKY'dir ...Sn.olciay, Satio için öneride bulunacağınız proğram var mı?
Şahsi fikrim her zaman KASPERSKY'dir ...
Satio için hangisi uyumludur diye bilemiyorum ama forumda araştırırsan bulabılırsın muhakkak ...uyumsuz olduğu için yükleme yapamıyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Resmin altında link sonu sis ile biten yazıyı tıkla ...acil arkadaşlar bu vürüs prgramını nerden indircem yeni üye oldum
Rica ederim...tşk.ederim eline sağlık kardeşim sorunsuz kurdum çalışıyor tavsiye ederim arkadaslar 10 numara program...
Rica ederim...Güzel birşeye benziyor indirdim kurcam Eyvallah gözüm..
Nasıl yani tam açarsan sevinirim problemini çünkü sertifika gerektirmiyor telefonun ne marka ne hatası alıyorsun?pragram nasıl atıcagız indirdim desteklemiyor diyor yardım edermişin
--------------- Ekleme ---------------
nasıl yapabilirız bunları yardımcı olurmusun bekliyorum lütfen
