NetQin İle Alakalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alperen Şuayb

Üye
    Konu Sahibi
NetQin İle Alakalı
Arkadaşlar Telefon Hackli NetQin Kurarsam Hack Gider Mi C7 Belle

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Hazır gitmez.

Alperen Şuayb

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Tesekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
symbian da antivirüs uygulamalarını çok gereksiz görüyorum boşu boşuna hem işlemciye hem ram e doğal olarak bunların sonucu bataryaya yük bindiriliyor boşuna kullanmayın bir işe yaradıkları yok kaç tane virüs var ki symbian için ben hiç rastlamadım o kadarda bulaşmadığım uygulma ve oyun yokkken

hakan_710

hakan_710

Üye
symbian da antivirüs uygulamalarını çok gereksiz görüyorum boşu boşuna hem işlemciye hem ram e doğal olarak bunların sonucu bataryaya yük bindiriliyor boşuna kullanmayın bir işe yaradıkları yok kaç tane virüs var ki symbian için ben hiç rastlamadım o kadarda bulaşmadığım uygulma ve oyun yokkken

programı antivirüs niyetine kullanıyor iseniz Levent kardeşime katılıyorum boşuna telefonunuza yük bindirmeyin. Fakat programda bulunan yükleme yöneticisinden yararlanıyor iseniz bir sözüm yok çünkü nokia nin orjinal yükleme yöneticisi ile kaldıramadığınız birçok programı bu uygulama ile kaldırabilir yada görebilirsiniz.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bana 1 kere bulaştı: Autorun.inf

- - - Eklendi - - -

programı antivirüs niyetine kullanıyor iseniz Levent kardeşime katılıyorum boşuna telefonunuza yük bindirmeyin. Fakat programda bulunan yükleme yöneticisinden yararlanıyor iseniz bir sözüm yok çünkü nokia nin orjinal yükleme yöneticisi ile kaldıramadığınız birçok programı bu uygulama ile kaldırabilir yada görebilirsiniz.

kesinlikle katılıyorum. System optimizasyon bölümü çok iyi

hakan_710

hakan_710

Üye
bana 1 kere bulaştı: Autorun.inf

- - - Eklendi - - -

kesinlikle katılıyorum. System optimizasyon bölümü çok iyi

autorun.inf virüsü bir bilgisayar virüsüdur ve bilgisayar virüsleri telefona hiçbir zarar veremez en fazla yapabilecegi şey hafıza kartınızda bulunan verileri gizlemektir. onu da biraz kafayı kullanarak kolayca düzeltebilirsiniz. ;)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

autorun.inf virüsü bir bilgisayar virüsüdur ve bilgisayar virüsleri telefona hiçbir zarar veremez en fazla yapabilecegi şey hafıza kartınızda bulunan verileri gizlemektir. onu da biraz kafayı kullanarak kolayca düzeltebilirsiniz. ;)

kesinlikle katılmıyorum. Hafıza kartının boş görünmesine yol açıyor. Hatta D900 de bile çalışıyor(KESİNLİKLE SALLAMIYORUM BİZZAT BASIMA GELDİ)

BestHacker

BestHacker

Üye

kesinlikle katılmıyorum. Hafıza kartının boş görünmesine yol açıyor. Hatta D900 de bile çalışıyor(KESİNLİKLE SALLAMIYORUM BİZZAT BASIMA GELDİ)

bu benimde başıma geldi ama telafisi olan bi durum ve telefonumda antivirüs kurulu olduğu halde bulaştı.. Maalesef sadece bilgisayardan görebildim ve kurtuldum ..

msy2017

msy2017

Üye
nokia c7 bellede özellikle sistem optimizasyon bölümü için kullanıyordum telefonu rahatlatıyordu acaba bataryaya önemli derecede olumsuz etkisi oluyor mu çünkü sürekli arka planda çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt