atakax
Üye
Netbooklarda xp işletim sisteminden sıkıldınızmı?
Arkadaşlar lg x110 netbook umdaki xp işletim sisteminden sıkılmıştım linux a ubuntu ya geçmiştim ancak türkiyede yaygın olmaması nedeniyle çok destek bulamadım bu sayede tekrar windows a geçmeye karar verdim önce xp yaptım sonra vazgeçtim vista çok kötüydü en iyisi 7 ye geçmekti ama microsoft netbook lar için olan starter edition da özellikleri çok kötü tutmuş 3 tane uygulama açabiliysunuz maximum arka plan değişmiyor vs vs dedim nolcaksa olsun kasarsa silerim yine linux uma geçerim dedim aldım 7 ultimate dvd sini diğer bilgisayarımdan win to flash programını kullanarak 7 ultimate i usb ye kurdum önce bilmediğimden aleti usb den boot edilebilir yaptım taktım usb yi hiç bişey olmadı sonra normal açtım bilgisayrı taktım usb yi baktım dosyalar duruyor kurulmuş usb ye sorun yok acaba boot u ayarlayamadımmı derken SETUP.EXE yi gördüm tıkladım kuruluma başladı kurulum sırasında bikaç kere yeniden başladı bilgisayar kurulum bittiğinde karşımda win7 ultimate yüklü bir netbook vardı bazı sitelerde sölendiği gibi çok kasacak sanarken sanki ubuntu netbook edition kullanıyomusum gibi hiç ama hiç kasmadı bir sürü programda yükledim hatta merak ettim nezaman kasacak diye bir çok program açtım ufak yavaşlamalar dışında kasma olmadı
isteyen arkadaşlar linux a geçiş yapsınlar ubuntu netbook edition gerçekten harika hızlı güvenilir (virüssüz) ve program sayısı açık kaynak kodlu olduğundan fazla google da ufak bi aramayla bulanbilirsiniz dosyayı indirin gerisinide unetbooting programına burakın
tabi win7 için win to flash programına burakın 
LG x110 netbook özellikleri
1.6GHz intel atom işlemci
1gb ram
isteyen arkadaşlar linux a geçiş yapsınlar ubuntu netbook edition gerçekten harika hızlı güvenilir (virüssüz) ve program sayısı açık kaynak kodlu olduğundan fazla google da ufak bi aramayla bulanbilirsiniz dosyayı indirin gerisinide unetbooting programına burakın
LG x110 netbook özellikleri
1.6GHz intel atom işlemci
1gb ram
microsoftta sıkılcak gibi duruyor desteği tamamen kaldırıyor yakında
(Flash bellek ile kurdum)