Netbook u Beko 70 ekra tüplü tvye bağlamak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi
Netbook u Beko 70 ekra tüplü tvye bağlamak
İyi günler arkadaşlar. Evde casper nirvana serisi netbook um var. Beko 70 ekran tüplü (gri renkli olanlardan) tvme bağlamak istiyorum. Tvde 3 renkli girişler ve 2 tane scart girişleri var. Netbook ta sadece vga çıkışı var. Nasıl bağlayıp flim izleyebilirim,görüntüyü aktarsam yeter. sesi ses sistemine bağladım. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

- - - Eklendi - - -

A3rman

A3rman

Üye
dalga geçme birader. :D tövbe estağfurullah nasıl bağlıycan scarta vga yı :D :d:

futbol123

futbol123

Üye
:d::d::d: hemde tüplü tv ye :D koptum :d:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Kablo alman gerekiyor. Daha doğrusu bir kablo ve bir çevirici. Bir VGA kablosu bir de VGA to Kompozit Kablo ya da VGA to Scart.

Sana bundan lazım.

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";5143229][COLOR=DarkRed][SIZE=3]:d::d::d: hemde tüplü tv ye :D koptum :d:[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] piyasayı biraz araştırırsanız burada neyden bahsedildiğini anlardınız. [COLOR="silver' Alıntı:
- - - Eklendi - - -[/COLOR]

dalga geçme birader. :D tövbe estağfurullah nasıl bağlıycan scarta vga yı :D :d:
alışveriş sitelerinde vga yı scarta çeviren birçok cihaz mevcut 50-60 tl arası. sizin haberiniz yok herhalde.

- - - Eklendi - - -

Kablo alman gerekiyor. Daha doğrusu bir kablo ve bir çevirici. Bir VGA kablosu bir de VGA to Kompozit Kablo ya da VGA to Scart.

Sana bundan lazım.

o kablodan bayağı gördüm. deneyenler var ama bazen görüntü gelmiyor diyorlar. sakatlık çıkmasın sonra. birde sarı uçlu kablo nereye takılacak onda. benim pcde öyle bir giriş yok sadece vga ve ses çıkışı var.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Galiba oradaki Scart kablosundan ses aktarımı olmazsa o kabloları tv ye bağlayacaksın. Çünkü ses çıkışı kabloları onlar.

Bu arada sorumluluk kabul etmem :ehe

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun ustam şipariş ettim getittirecem. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt