Netbook kullanan arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ONG_bag

ONG_bag

Üye
    Konu Sahibi
Netbook kullanan arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var .
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım baya eski sadece internette gezinip download yapabiliyorum ve çok yer kaplıyor açıkcası .Oyun işini ise oyun konsolumda hallediyorum acaba bir netbook olsam işimi görürmü.Birde araştırdım netbookları 25 -30 dk de ısınıyor ve internette gezerken donuyormuş galiba doğrumudur.Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim

muttafa11

muttafa11

Üye
kardeş gir alienware sitesine topla ordan kasanı veya al bi laptop alienware markasından durumun varsa tabi bende daha yeni gördüm manyak laptoplar ya ama endüşüğü 1700 dolar mı ne m18 var bide 3 bin dolarlarda sen bi bak :)

yeauw

yeauw

Üye
netbook derken minibook mu kardeş :) sen alırken markaya dikkat et bazi markalar yarım saatte ısınabiliyor ama toshıbanın iyi olduğunu duydum bu konuda yinede bi araştır :) ha bu arada nerde kullanıyorsun kardeş masada flan kullanıyorsan soğtcu fan al altına mesela benim laptop 5 yıl oldu fanı hiç temizlenmedi :D altına bi fan aldım sorunyok 3 gün açık kalabiliyor Maaşallahı var XDD (ama bnm laptop LG ) XD

fnldstntn

Üye
İnternernet için netbooklar gayat yatarli ben uzun zamandır kullanıyorum.isinma provlemide kolay kolay çıkmaz ....tabi markaya göre değişir...sen bütçeni belirle ve konu aç biz sana netbook önerisini yaparız....

futbol123

futbol123

Üye
bu netbookları tavsiye ederim ekran kartları diğer intel ekran kartlarına göre çok güçlü
nvidia ekran kartlı

ONG_bag

ONG_bag

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınız için sağolun .1700 dolarlık alenware bana fazla gelir sadece internet ve download için kullanıcam zaten ben daha çok hp düşünüyordum lg nin de güzel modelleri var biraz daha düşüniyim karar verdikten sonra konuyu açarım orda tartışırız :D sağolun tekrar yorumlarınız için

place3461

place3461

Üye
arkadaşlar yorumları benim için yapın bende almayı düşünüyorum:)

place3461

place3461

Üye
önerdiklerime bakın ozaman :)

her ikisi de iyi gibi ancak intel atomun daha iyi işlemci olduğunu düşünerekten asus diyorum:) yalnız fiyatları canımı sıktı..benim bütçe max 600:(

futbol123

futbol123

Üye
her ikisi de iyi gibi ancak intel atomun daha iyi işlemci olduğunu düşünerekten asus diyorum:) yalnız fiyatları canımı sıktı..benim bütçe max 600:(
ozaman bunu tavsiye ederim :)

place3461

place3461

Üye
ozaman bunu tavsiye ederim :)

bu markayı hiç duymamıştım. Sence buna güvenebilir miyim? Birde 1.2 Ghz hız iyi mi? Sayfayı iki saatte açan bir bilgisayarı da istemem:)

futbol123

futbol123

Üye
bu markayı hiç duymamıştım. Sence buna güvenebilir miyim? Birde 1.2 Ghz hız iyi mi? Sayfayı iki saatte açan bir bilgisayarı da istemem:)
merak etme bu işlemcide 2mb cache var + 800mhz 8gb a kadar ddr3 destekliyor + atom larda 64bit yoktur ve cache en fazla 1mb tır. 64bit desteğide var ;) yapılan testlerde atom işlemcilere fark atmış
948

635

place3461

place3461

Üye
merak etme bu işlemcide 2mb cache var + 800mhz 8gb a kadar ddr3 destekliyor + atom larda 64bit yoktur ve cache en fazla 1mb tır. 64bit desteğide var ;) yapılan testlerde atom işlemcilere fark atmış
948

635

tsk ederim yorumların için bunu düşüneceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt