Haber Nero backitup windows phone 8 için yayınlandı !

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Nero backitup windows phone 8 için yayınlandı !
Nero BackItUp uygulaması ile fotoğraflarınız herhangi bir hataya ve felakete karşı koruma altında.
Uygulama Fotoğraflarınızı yedeklemeye yarıyor.Gerekli Ayarlar yapıldığında arka planda çekilen her fotoğrafı yedekliyor.
Dosyalarınız Nero BackItUp ile paylaşabilirsiniz.
Ücretsiz 5 GB Nero BackItUp çevrimiçi depolama
Kolay yedekleme
Fotoğrafları otomatik yedekleme(WI-FI)
Suan için sadece İngilizceyi desteklemektedir.

Android için yayınlanan tanıtım reklamı

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulamaya erişmek için ;

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı

braayn

braayn

Üye
çok iyi tşkler

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Haber için :tşk: 8GB skydrive yetmez diyenler için ideal :oke:

huseyndurak

huseyndurak

Üye
Bu iyi oldu alternatifler her zaman iyidir teşekkürler :D

sekajmer

sekajmer

Üye
27 gb skydrive var 26.9 boş :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
pirenuri

pirenuri

Üye
skydrive ın yaptığı şeyin aynısı

sekajmer

sekajmer

Üye
skydrive candır

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
Şuan alternatifler arasına koyalım,
yakında rehber,mesaj,telefon ayarları yedekleme gibi özellikler gelecek sanırsam.
Deneyenlerden hız ve kullanılabilirliği hakkında yorum alabilir miyiz ?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
:tşk:

serinaga

serinaga

Üye
Skydrive var ve şimdilik yeterli, ama başka bir alternatif olması lazım idi, teşekkürler paylaşım için ...

csH

csH

Üye
o değil de skydrive a uygulama verileri yedeklense çok iyi olacak her formatta gidiyo oyun verileri

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o değil de skydrive a uygulama verileri yedeklense çok iyi olacak her formatta gidiyo oyun verileri
uygulama verileri derken indirdiğiniz müzikler vidyolar veya oyun kayıtlarından mı bahsediyorsunuz

sekajmer

sekajmer

Üye
yedekleme yaptıktan sonra denedinizmi yani formattan sonra geri gelmiyor mu yoksa sadece böyle olduğunu duydunuzmu
formattan sonra yüklü olan uygulamaları tekrardan indiriyor mağazadan içindeki verileri siliniyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
formattan sonra yüklü olan uygulamaları tekrardan indiriyor mağazadan içindeki verileri siliniyor
bana şimdi birde format mı attıracaksınız denemek istemiyorum şuan telefonu aldıgımdan beri hiç atmadım ve atmayada niyetim yok neyse öyledir büyük ihtimal belki skydrive geliştirirler
Oyun içerisindeki ilerlemelerden bahsediliyor
anladımda sadece arkadaş denedimi merak ettim sadece

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
    Konu Sahibi
bana şimdi birde format mı attıracaksınız denemek istemiyorum şuan telefonu aldıgımdan beri hiç atmadım ve atmayada niyetim yok neyse öyledir büyük ihtimal belki skydrive geliştirirler
Uygulama verileri sıfırlamadan sonra kaybolmaktadır ancak Xbox puanlarınız sıfırlamadan etkilenmez.

Üst Alt