Mad EagLe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abi "ios a geçersen haber ver kredi kartı gerekmiyo ben kartsız gönderirim sana uygulamabirileri beni mi andıselamün aleyküm arkadaşlar. valla kusura bakmayın ama cidden symbian öldü arada bi bakıyorum hiçbişey yok ios u bilmem de android çok çok iyi bi sistem bence. anıl bende satmadım hala N8 i satmaya kıyamıyorum açıkçası, ilk aldığım gün gibi hala çizik toz hiçbişey yok sıfır gibi maaşallah yok zamanımda para biriktirip almıştım emekle aldım, yani o yüzden satmaya gönlüm el vermiyor. sleeple symbian öldü ama senin e6 hala yaşıyor helal olsun sen onu sakla bence satma çok anılarınız oldu birlikte çok şeyler yaşadınız az katlanmadı sana kerata bu arada ios a geçersen haber ver kredi kartı gerekmiyo ben kartsız gönderirim sana uygulama harbi bayadır konuşmuyoz senle de dimi ben unutmuşum seni yahu illaki symbian ın yeri bambaşkaydı özellikle forumda bikaç kere dile getirdim android bölümünde millet birisine yardım edeiverecem diye canı çıkıyo bi sorununu yazsan kimse cvp vermiyo bu nedir dedim yaa symbian bölümüne gidinde forumu yardımlaşmayı öğrenin dedim android bölümünde herkes kendine çalışıyo genelde bende o yüzden hiçbi konuya bakmıyom bile alcamı alıyom o kadar, kusura bakmayın sleeple diyecek değişmemişsin hala destan gibi konuşma yazıyon bırakırsanız buraya 2 sayfalık yazı dökebilirim bu arada etiketlemeyi çözemedim isminizi kopyala yapıştır yaptım diğer bütün symbiancı kardeşlerimede selamlar olsun merak etmeyin bizler hala buralardayız bi yere gitmeyiz. Maxicepten başka hiçbi türk forum sitesine bakmıyorum ceple ilgili, ha bikaç yabancı sitemiz var o kadar olsun herkese iyi forumlar arkadaşlar unutmayın burası forum sitesi sadece sorununuz olduğunda yazmayın sorun yaşayan arkadaşlarada bilginiz dahilinde yardımcı olun. Forumun esas amacı budur yardımlaşmak...
@ANIL , @sLeepLe
yardımcı oluruz kardeşAbi "ios a geçersen haber ver kredi kartı gerekmiyo ben kartsız gönderirim sana uygulama" demişsin de ilgimi çekti biraz beni de görürsün değil mi?
Abi ben henüz geçme planları yapıyorum.yardımcı oluruz kardeşama tekrar araştırmam gerekecek bi ara iphone alacak gibi olmuştum almadan araştırmalar yapmıştım ve bulmuştum ama almayınca silmiştim ama buluruz buluculuğumuz kuvvetlidir sende ios mu var yoksa geçme planlarınmı var
Karı kız. XDne kesiyoz
valla dediğim gibi ios u bilmemde android süper bişey zaten ios a çıkan herşey androide de çıkıyo uygulama oyun sıkıntısı hiç yok ben hayatımda nokia da bu kadar çok çeşit ve güzel oyun görmedimAbi ben henüz geçme planları yapıyorum.Telefon Tavsiyesi - IPhone 5 & IPhone 4S - MaxiCep Bu arada iki sene önce Nokia 603 aldığımda, Maxicep/Symbian OS bölümünde ilk gördüğüm isim @najanaja 'dı. O zamanlar severek izliyordum seni abi ama şimdi daha ortalıklarda görünmüyorsun.
yok ben bikaç site bulmuştum uygulamayı hatırlamıyorum uygulamada mı bulmuştumitunes gibi bi programdı paralı uygulamaları bedavaya indirebiliyosun ama güncelleyemiyodun sanırım bana atmıştı @najanaja
aynen insanoğlunun bulamıca çözüm yokherşeyin bi kolayını buluyo insanoğlu yapıcak bişey yok önüne geçemezsin
emektar külüstür kulaklık ileO kadar seviyorum ki tüm müziklerimi C5'ten dinliyorum halaEvet Iphoneden dinlemek varken C5
Yeni kulaklık alsana banaemektar külüstür kulaklık ile
at ayfona tak kulaklığını oh misYeni kulaklık alsana bana
C5 nolcak -_- Ben C5'imi kimseye vermem ölene kadar bende kalcak o ilk telefonumat ayfona tak kulaklığını oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?