Nerde o eski Symbian'cılar

Abi "ios a geçersen haber ver kredi kartı gerekmiyo ben kartsız gönderirim sana uygulama " demişsin de ilgimi çekti biraz beni de görürsün değil mi?

bi Syembian cı da Benim . Emülatör kurun hiç yoktan iyidir örnek Ppsspp

najanaja

Üye
Abi "ios a geçersen haber ver kredi kartı gerekmiyo ben kartsız gönderirim sana uygulama " demişsin de ilgimi çekti biraz beni de görürsün değil mi?
yardımcı oluruz kardeş ama tekrar araştırmam gerekecek bi ara iphone alacak gibi olmuştum almadan araştırmalar yapmıştım ve bulmuştum ama almayınca silmiştim ama buluruz buluculuğumuz kuvvetlidir sende ios mu var yoksa geçme planlarınmı var

Abi ben henüz geçme planları yapıyorum. Telefon Tavsiyesi - IPhone 5 & IPhone 4S - MaxiCep Bu arada iki sene önce Nokia 603 aldığımda, Maxicep/Symbian OS bölümünde ilk gördüğüm isim @najanaja 'dı. O zamanlar severek izliyordum seni abi ama şimdi daha ortalıklarda görünmüyorsun.

symbian eskidi ama kullanıyoruz hala

MaxipmaN

Üye
geldim beyler beni çağırmışınız

sLeepLe

Üye
itunes gibi bi programdı paralı uygulamaları bedavaya indirebiliyosun ama güncelleyemiyodun sanırım bana atmıştı @najanaja

najanaja

Üye
valla dediğim gibi ios u bilmemde android süper bişey zaten ios a çıkan herşey androide de çıkıyo uygulama oyun sıkıntısı hiç yok ben hayatımda nokia da bu kadar çok çeşit ve güzel oyun görmedim teşekkür ederim kardeşim artık emekli olduk sıkıldım sürekli telefonlara bişeyler yapacam diye uğraşmaktan android symbian gibi değil herşeyin uygulaması var zaten istediğin görselliği uyguluyosun öyle modlarla falan uğraşmaya gerek yok

Tepkiler: palpolisi
O kadar seviyorum ki tüm müziklerimi C5'ten dinliyorum hala Evet Iphoneden dinlemek varken C5

najanaja

Üye
itunes gibi bi programdı paralı uygulamaları bedavaya indirebiliyosun ama güncelleyemiyodun sanırım bana atmıştı @najanaja
yok ben bikaç site bulmuştum uygulamayı hatırlamıyorum uygulamada mı bulmuştum android te öyle zaten kardeş marketten satın almadan yüklediğin paralı uygulamaları güncellemez onları ayrı sitelerden yeni versiyonlarını takip edip sen güncelleyecen.

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
herşeyin bi kolayını buluyo insanoğlu yapıcak bişey yok önüne geçemezsin

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
herşeyin bi kolayını buluyo insanoğlu yapıcak bişey yok önüne geçemezsin
aynen insanoğlunun bulamıca çözüm yok devlet herşeyi yasaklıyo şimdi internette, kimin umurunda hepsinin bi yolu bulunuyo

Tepkiler: sLeepLe