Neo V Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
Neo V Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. 1 aya yakındır android cihaz araştırıyorum. Nasip olursa neo v'de karar kıldım. Herkez den iyi siz bilirsiniz çünkü kullanıyorsunuz telefonu Arkadaşlar şimdi ben samsun wawe kullanıyorum. Sorularıma geçeyim :

1-Yerini doldurur mu?
2-işlemcisi 1000 mhz her türlü oyunu uygulamayı yükleyebilirmiyim?
3-Aklımda birde 2. el Galaxy S var. Siz nedersiniz 2side aynımı sayılır ?
4-Telefonun kendi hafızası 320MB mış. Uygulama felan yüklerken sıkıntı çekermiyim?Bildiğim kadarıyla telefon kendi hafızasına kaydediyor uygulamaları.

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar İyi geceler.

yaklaşık 2 haftalık bir süre zarfında neo v kullandım en beğendiğim yönü sesi oldu gerçekten muhteşem bir ses kalitesi aldım. Bana ekranı yetersiz geldi özellikle otomatik parlaklık özelliğini kapatamamak canımı sıktı. Ayrıca yüksek sar değeri olması da hoşuma gitmedi. Oyun performansını hiç deneme şansım olmadı. Ama video ve müzik performansı gayet iyiydi. klavyesi de oldukça kullanışlıydı. Ama dediğim gibi ekranı bana küçük ve yetersiz geldi. saygılar...

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
küçük mü? 3.7'' değilmi hocam ?

evet 3.7" ama ben 4.2" inç gibi telefonları kullandıktan sonra bana yetersiz geliyor. Yoksa 3.7" inç te iyi bir boyut dediğim gibi ben çok büyük ekranlara alıştığımdan bana küçük geldi

Tepkiler: Yigit315
xperia pro kullanıyorum 8mp kamera dışında özellikleri aynı ben real racing 2 asphalt 6 HD gta3 gibi oyunları kasmadan oynuyorum ses konusunda cihaz mükemmel bence al derim ayrıca neo v'de rom konusundada sıkıntı çekmezsin

Neo Alırsan Oyun Yönünden Sıkıntı Yaşamazsın.
Şarjı Konusunda Sıkıntı Var Sanırım.(1500 Mah)
Evet Kendi Hafızası Oldukça Az.(Hafıza Kartı Alman Gerekicek =16-32= )
Wawe'in Yüzüne Bakmayacaksın Emin Ol.
Benden Bir Tavsiye ICS'ye Güncelleme

küçük mü? 3.7'' değilmi hocam ?
aslında arkadaşlar telefon alırken 4 inç üzeri ekranlar bnce tab gibi oluyo ve ekran büyüdükçe darbe aldığında çatlama kırılma olasılığı da artıyor 4 inç üzeri telefonlar çok büyük olduğunda bence 4 inç üstü ekranlı telefon almak makul değil bn neo v öneririm süper cihaZ

Tepkiler: Never_Back_Down
3.7 çok küçük bir ekran değil orta büyüklükte alsan sıkıntı çekmezsin

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlar için...

İkisinide kullanmış biri olarak tek ve kesin tavsiyem GALAXY S AL! Telefon hafızası dolayısı ile oyun yüklemelerinde sıkıntı çekersin bu 1. Arayüz kullanışlı değil ekranı küçük dar. telefon güven vermiyor. ve android 4.0 güncellemesi iyice kastırdı aleti. ve emin ol wave kadar stabil çalışmaz. benden sana tavsiye samsungun incisi galaxy s al. uzun dönem kullandım pişman olmadım ancak neo v aldıktan 2 ay sonra sattım.

ilk defa böle bişi duyuyorum gerçi bnm telefon neo ve değil neo ama galaxy s in ram 768 samsungun overlock yaptığı ram neo v ye 50 ye yakın oyun program yükleyebilirsin 320 mb yetmez ama çoğu oyun ve program sd karta tasınabiliyor

benim oyunlarımın hepsi sd kartta yüklerken soruyor zaten

Tepkiler: enes-1907

arthur90

Üye
ben de senin gibi android telefon alacam die çok araştırdım htc desires s alacaktım çok 1 milyara yakındı bütçem yetmedi. neo V aldım 2 kullandım ıcs 4.0.4 güncelledim makina ağırlaştı ısınma fazla oldu şarj süresi 6 saati geçmedi hiç bişey yapmasam bile. eğer alırsan sakın güncelleme yapma ben yaptım çok pişman oldum bence daha erken ıcs yerine oturmadı belki ilerde 4.0.5 gibi versiyon çıkartırlar düzelmeler olur ama şuan için çok erken. telefon parlaklığı bana göre iyi otamatik sensör olması güzel bişey şarjı az gidiyor ve karanlıkta gözün yorulmuyor.güneş ışığında ise parlaklık tatmin edici seviyeye geliyor.hafıza sıkıntısı var ama harici hafıza kartı alırsın uygulamar, oyunlar vs. ona kurarsın hiç sorun olmaz.ama unutma alırsan sakın güncelleme yapma daha erkendir.

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi

Uyarın için teşekkürler hocam. Ama bakıyorumda nerdeyse herkez ıcs'ye güncellemiş cihazları. Mesela bende bi cihaz alırsam ve aldığım adam önceden güncelleme yaptıysa ne olacak ki? :S Downgrade gibi bişey yapılamazmı acaba?

valla dostum desire s de düşünebilirsin bak sende. sık telefon değiştiren bir isnanım desire s de geçti elime güzeldi ama ekran boyutu nedense ufak geldi ısınamadım ama performans açısından ve pil açısından hiç bi sıkıntı çekmedim.

Ben de kısa bir süre de olsa kullandım her yönü çok güzel, bence tek kötü yanı 'zil sesleri berbat' demem o ki kaçırma

KayraBey

Üye
Kesinlikle Androide geç.Pişman olmazsın.

şuanda elimde senin konuyu okuyorum telefonun herşeyi güzel tek sorunu batarya :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...